EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 18.8.2024  /  Mad House Helsinki  /  Helsinki

Outsider Art Festival 2024
Timjune Tianjun Li - “Today, Tomorrow, and the Tales from the Wind”

Outsider Art Festival 2024 Liput

OAF X Mad House Helsinki: Timjune Tianjun Li - “Today, Tomorrow, and the Tales from the Wind” 18.8.2024 klo 16:30

”Today, Tomorrow, and the Tales from the Wind” on kiinalaistaustaisen taiteilijan Timjune Tianjun Lin esitys, joka yhdistää valokuvausta, kuvataidetta ja musiikkia. Teoksessa pohditaan maailman ekologista tilannetta, yksilön muistoja ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta antroposeenin aikakaudella pohjoismaissa.

Timjune Tianjun Li varttui Kiinassa keskellä nopeaa kaupungistumista, mutta on sittemmin muuttanut Suomeen. ”Today, Tomorrow, and the Tales from the Wind” perustuu taiteilijan henkilökohtaisiin kokemuksiin elämästä kahdella eri mantereella.

Timjune Tianjun Li (s. 1999), joka tunnetaan myös nimellä Timjune, on kiinalaistaustainen kuvataiteilija ja muusikko, joka asuu tällä hetkellä Helsingissä. Timjunen taiteen pääpaino on valokuvassa, äänessä ja performanssissa. Hänen teoksensa ovat tutkimusretkiä ihmisen ja luonnon väliseen suhteeseen. Taiteessaan Timjune kuvittelee todellisuutta ja nykyajan ilmiöitä uudella tavalla runollisten ja surrealististen keinojen kautta.

Tapahtuman sivu OAF-nettisivuilla

instagram.com/timjunelee

www.outsiderart.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 16:00

Seisomapaikkoja tai numeroimattomia istumapaikkoja.

Saavutettavuus:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä

Mad House: Tekstin talon esteetön sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Lintulahdenkatu 3. Toinen sisäänkäynti sijaitsee Kaikukadun sisäpihan puolelta. Kaikukadun puoleinen sisäänkäynti ei ole esteetön, sillä sen luo johtaa joka suunnasta tultaessa porrasaskelmia. Tarkemmat infot: Tekstintalo.fi/esteettömyys

Myynti loppuu 18.8.2024 16:30.
Mad House Helsinki
Työpajankatu 2 A, 00580, Helsinki