EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 18.8.2024  /  Mad House Helsinki  /  Helsinki

Outsider Art Festival 2024
Noora Juppi - “Lovely”

Outsider Art Festival 2024 Liput

OAF X Mad House Helsinki: Noora Juppi - “Lovely” 18.8.2024 klo 15:00

Lovely on tankotanssija Noora Jupin esityskokonaisuus, joka tutkii tankotanssiesityksen ja meditaatioharjoituksen risteyskohtia. Teos tutkii meditaation avulla saavutettavia herkistymisen, nautinnon ja yhteyden kokemuksia sekä niiden kehollisen ilmentämisen mahdollisuuksia tankotanssin ja liikkeen keinoin. Projekti koostuu kuudesta osallistavasta tapahtumasta ja myöhemmin valmistettavasta näyttämöesityksestä. Tapahtumat ovat pienimuotoisia osallistavia teoksia, joissa tutkitaan erilaisia tapoja yhdistää työpaja ja esitys, jolloin meditaatio yhdistyy sekä esiintymisen että katsomisen kokemukseen. Lovelyn äänisuunnittelijana toimii Tuuli Kainulainen.

Kuuden tapahtuman teemat ovat: silmä, korva, iho, kieli, mieli ja nenä. Outsider Art Festivalilla nähtävässä osassa tutkitaan kuuloaistia: Miten se mitä näet, värittää sitä mitä kuulet? Voitko kuunnella koko keholla? Miltä tankotanssi kuulostaa?

Tapahtuma on suomenkielinen.

Noora Juppi on freelance tankotanssitaiteilija, jolla on sirkusalan koulutus. Hän on työskennellyt tankotanssin parissa vuodesta 2012 esiintyen, koreografioiden ja opettaen. Hän on esiintynyt mm. WHS Companyn Suomea ja Etelä-Koreaa kiertäneessä teoksessa Swan of Tuonela. Juppi on kiinnostunut haastamaan tankotanssista tuttua, balettiin ja voimisteluun nojaavaa liikettä ja estetiikkaa. Tällä hetkellä hän on kiinnostunut erityisesti pehmentämisestä tankotanssin kontekstissa.

Tapahtuman sivu OAF-nettisivuilla

noorajuppi.com

instagram.com/noora.juppi

www.outsiderart.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 14:30
Showtime 15:00

Seisomapaikkoja tai numeroimattomia istumapaikkoja.

Saavutettavuus:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä

Mad House: Tekstin talon esteetön sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Lintulahdenkatu 3. Toinen sisäänkäynti sijaitsee Kaikukadun sisäpihan puolelta. Kaikukadun puoleinen sisäänkäynti ei ole esteetön, sillä sen luo johtaa joka suunnasta tultaessa porrasaskelmia. Tarkemmat infot: Tekstintalo.fi/esteettömyys

Myynti loppuu 18.8.2024 15:00.
Mad House Helsinki
Työpajankatu 2 A, 00580, Helsinki