EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.8.2024  /  Mad House Helsinki  /  Helsinki

Outsider Art Festival 2024
Fri Nilas Lindell & työryhmä - “Tutkimusasema Nunatak”

Outsider Art Festival 2024 Liput

OAF X Mad House Helsinki: Fri Nilas Lindell & työryhmä - “Tutkimusasema Nunatak” 17.8. klo 17:00– 18:00

Fri Nilas Lindell tuo Outsider Art Festivalille kokemuksellisen ja osallistavan installaation Tutkimusasema Nunatak. Teos pohjautuu Lindellin tanssisooloon ”Nunatak – Liikkeellinen Runo Tiloista” (2022). Inuiittikielistä peräisin oleva sana ’nunatak’ tarkoittaa jäätiköstä esiin työntyvää kivikkoharjannetta tai vuorenhuippua. Nunatak on kuin saari jäätyneessä valtameressä, eristynyt mutta myös paikka missä on mahdollista elää. Tila missä on omanlainen eläimistö ja kasvisto. Turvasatama, missä voi hengittää ja mistä voi lähteä tutkimaan ympäröivää maailmaa.

Installaatiossa katsoja pääsee tutkimaan tilan käsitettä: miten tilat syntyvät, millaisia tiloja voimme itse luoda, miten voimme vaikuttaa tilan luomiseen, millaisissa tiloissa on hyvä olla, kuinka tilat voivat laajentaa normeja? Tutkimusasema Nunatakin työryhmään kuuluu Lindellin lisäksi Hanna Heino ja Topi Hurtig.

Fri Nilas Lindell on suomenruotsalainen tanssija Helsingistä, jolla on vahva tausta myös sirkuksessa. Lindell valmistui tanssijaksi Ammattiopisto Liveltä joulukuussa 2022.  Hän haluaa edesauttaa työllään tanssin inklusiivisuutta ja kaikkien mahdollisuutta saada sekä kokea, että tehdä tanssia. Lindellin teoksia on esitetty aiemmin mm. Kulttuurikeskus Caisassa, ja hän on ollut mukana Janina Rajakangas Projektin teoksessa Tanssija neurokirjon kokemusasiantuntijana.

Tapahtuman sivu OAF-nettisivuilla

www.outsiderart.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 16:30
Showtime 17:00

Seisomapaikkoja tai numeroimattomia istumapaikkoja.

Saavutettavuus:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä

Mad House: Tekstin talon esteetön sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Lintulahdenkatu 3. Toinen sisäänkäynti sijaitsee Kaikukadun sisäpihan puolelta. Kaikukadun puoleinen sisäänkäynti ei ole esteetön, sillä sen luo johtaa joka suunnasta tultaessa porrasaskelmia. Tarkemmat infot: Tekstintalo.fi/esteettömyys

Myynti loppuu 17.8.2024 17:00.
Mad House Helsinki
Työpajankatu 2 A, 00580, Helsinki