EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16.8.2024  /  Mad House Helsinki  /  Helsinki

Outsider Art Festival 2024
Harold Hejazi - Adventures of Harriharri – Episode III

Outsider Art Festival 2024 Liput

OAF X Mad House Helsinki: Harold Hejazi - Adventures of Harriharri – Episode III 16.8.2024 klo 19:00– 20:00

Harold Hejazin Harriharri-videopeliesitysten sarjan kolmas osa kertoo virtuaalisessa Helsingissä elävän Harriharrin elämästä. Harriharri on uusi tulokas, joka saapuu paikalle toiveikkaana, että hänet toivotetaan tervetulleeksi paikalliseen kulttuuriin. Vilpittömistä ponnisteluistaan huolimatta hän kohtaa jatkuvia esteitä pyrkiessään integroitumaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Peli esitetään livenä interaktiivisen elokuvan muodossa ja sen kerronta etenee rapin ja laulun avulla. Jokainen esitys on ainutlaatuinen, sillä yleisö pelaa peliä yhdessä Hejazin kanssa ja heidän päätöksensä vaikuttavat kerrontaan.

Esityksen työryhmään kuuluvat Hejazin lisäksi videopelisuunnittelijat magu & Rolands Tīss, säveltäjä ja äänisuunnittelija Eliel Tammiharju ja videoteknikko Jokke Heikkilä.

Sisältövaroitus: Tässä esityksessä käsitellään rotuun ja maahanmuuttoon liittyviä kysymyksiä ja käytetään voimakasta kieltä. Esityksen visuaaliset elementit sisältävät vilkkuvia valoja ja värejä.

Harold Hejazi on kanadalainen taiteilija ja pelisuunnittelija, joka asuu nykyisin Helsingissä. Viime vuosina hän on tutkinut videopelejä teatterin välineenä ja sitä miten teatteri voisi olla “pelattava” taidemuoto. Hejazin esityksissä tarkastellaan rotuun, syrjäytymiseen ja nykypäivän monikulttuurisuuteen liittyviä kysymyksiä Suomessa.

Tapahtuman sivu OAF-nettisivuilla

haroldhejazi.com
Instagram/haroldhejazi
Instagram/harriharrigame

www.outsiderart.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:30
Showtime 19:00

Numeroimattomia istumapaikkoja.

Saavutettavuus:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä

Mad House: Tekstin talon esteetön sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Lintulahdenkatu 3. Toinen sisäänkäynti sijaitsee Kaikukadun sisäpihan puolelta. Kaikukadun puoleinen sisäänkäynti ei ole esteetön, sillä sen luo johtaa joka suunnasta tultaessa porrasaskelmia. Tarkemmat infot: Tekstintalo.fi/esteettömyys

Myynti loppuu 16.8.2024 19:00.
Mad House Helsinki
Työpajankatu 2 A, 00580, Helsinki