EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 15. - Su 25.8.2024  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Outsider Art Festival 2024

Outsider Art Festival 2024 Liput

Outsider Art Festival OAF järjestetään 15.-25.8.2024!

Outsider Art Festival OAF on neljättä kertaa järjestettävä kaupunkifestivaali, joka juhliii yhdenvertaisuutta elokuussa 15.-25.8.2024. OAF on Helsingin juhlaviikkojen ystäväfestivaali, jonka avajaisia juhlitaan perinteisesti Taiteiden yönä. OAF esittää monimuotoisen ja valloittavan kattauksen musiikkia, kuvataidetta, esittävää taidetta, elokuvia, kirjallisuutta ja elämäntarinoita.

OAF valtaa tilaa outsider-taiteelle sekä antaa äänen taidekentän ja yhteiskunnan ulkopuolisille. OAF 2024 esittää monialaisen taideohjelman kaupunkitiloissa, radiossa ja verkossa. Festivaalin tavoitteena on edistää yhdenvertaisuutta tuomalla ihmisiä yhteen ja mahdollistamalla uusia kohtaamisia. OAF tukee vaikeasti työllistyvien taiteilijoiden asemaa ja luo uusia työllistymisen polkuja. Festivaalin tuottaa outsider-taiteen tuotantotalo Pertin Valinta, järjestäjäkumppaneina toimivat Kukunori ry ja Autismisäätiö. 

Katso festivaalin esittelyvideo täältä.

Seuraa meitä somessa: FacebookInstagram #outsiderart #outsiderartfestival #outsiderartfinland

www.outsiderart.fi


Saavutettavuus:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä

Kulttuurikeskus Caisa: osittain esteetön. Sisäänkäynnin ovet ovat vaikeasti havaittavat. Oven ulkopuolella on riittävästi vapaata tilaa liikkumiselle esim. pyörätuolin kanssa. Ovi on raskas tai muuten vaikeasti avattavissa. Tarkemmat info: Kulttuurikeskus Caisa/esteettömyys

Mad House: Tekstin talon esteetön sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Lintulahdenkatu 3. Toinen sisäänkäynti sijaitsee Kaikukadun sisäpihan puolelta. Kaikukadun puoleinen sisäänkäynti ei ole esteetön, sillä sen luo johtaa joka suunnasta tultaessa porrasaskelmia. Tarkemmat infot: Tekstintalo.fi/esteettömyys

Mad House Helsinki
Työpajankatu 2 A, 00580, Helsinki