EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 21.4. - To 1.9.2022  /  Suomi  / 

Outsider Art Festival: True Equality
Kannatuslippu PLUS

Outsider Art Festival: True Equality Liput

OAF True Equality Kannatuslippu & Kannatuslippu Plus

Kannatuslipuilla tuet True Equality -kampanjaa ja Outsider Art Festivalin toimintaa.

Kannatuslippu PLUS sisältää: pääsyn yhdelle Musiikillisen Mikrokosmoksen keikalle 18.8.2022 tai 20.8.2022 G Livelabilla (K-18), ennakkovaraajan etuja OAF tapahtumiin, opastuksen OAF Online Stagen sisältöihin, jolta löytyy muun muassa elokuvat ja virtuaalinen galleria. Mikäli et osallistu Musiikillinen Mikrokosmos -tapahtumaan, valitsethan kannatuslipun ilman tätä osaa, niin et vie paikkaa muilta.

Kannatuslippu sisältää: ennakkovaraajan etuja OAF tapahtumiin, opastuksen OAF Online Stagen sisältöihin, jolta löytyy muun muassa elokuvat ja virtuaalinen galleria.

True Equality -kampanja on Pertin Valinnan ja Kyrö Distilleryn käynnistämä vaikuttavuuskampanja. Kampanjan lähtökohtana on, että kaikki saavat osallistua yhdenvertaisesti kulttuuri- ja ravintola-alan uudelleenrakentamiseen. Vuoden 2022 tavoitteena on työllistää 100 henkilöä osana Pertin Valinnan tuottamia tapahtumia.

True Equality -kampanja nostaa esiin puheenvuoroja ja edelläkävijöitä eri toimialoilta, järjestää tapahtumia somessa, radiossa ja livenä. Kampanja huipentuu elokuussa Outsider Art Festivaalille, joka järjestetään osana Helsingin juhlaviikkoja.

Outsider Art Festival antaa äänen outsider-taiteen tekijöille esittämällä valloittavan kattauksen musiikkia, kuvataidetta, esittävää taidetta, elokuvia, kirjallisuutta ja elämäntarinoita.

Kutsu ystäväsikin mukaan kannattamaan kulttuurista yhdenvertaisuutta! Kannatuslippuja voi ostaa rajattoman määrän.

***

Outsider Art Festivaali valtaa Helsingin ja kutsuu kaikki mukaan juhlimaan yhdenvertaisuutta! OAF antaa äänen outsider-taiteen tekijöille esittämällä valloittavan kattauksen musiikkia, kuvataidetta, esittävää taidetta, elokuvia, kirjallisuutta ja elämäntarinoita. OAF on Helsingin juhlaviikkojen ystäväfestivaali.

OAF X True Equality
OAF Facebook

OAF Instagram

outsiderart.fi/


Lipunostajien yhteystiedot luovutetaan tapahtuman järjestäjälle ohjeistamista varten.

Suomi