EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 18. - La 21.8.2021  /  Useita paikkoja  /  Helsinki

Outsider Art Festivaali

Outsider Art Festivaali Liput

Outsider Art Festivaali valtaa Helsingin ja kutsuu kaikki mukaan juhlimaan kulttuurista yhdenvertaisuutta! OAF antaa äänen outsider-taiteen tekijöille esittämällä valloittavan kattauksen musiikkia, kuvataidetta, esittävää taidetta, elokuvia ja elämäntarinoita. OAF on Helsingin Juhlaviikkojen ystäväfestivaali.

Keskiviikko 18.8.2021
True Equality VIP-tilaisuus

Outsider Art Festivaalin True Equality VIP -tilaisuus järjestetään keskiviikkona 18.8.2021 klo 19.00 Klaus K Bar & Loungessa. Illan ohjelma nostaa esiin festivaalin taiteilijoita ja ohjelmistoa, juhlapuheita ja esityksiä, ainutlaatuisia kohtaamisia ja yhdenvertaista yhteistyötä. Illan kruunaa festivaalin catering-tiimin tarjoilema Taste of OAF -menu.

Taste of OAF -menu on saanut inspiraation outsider-taiteesta ja sisältää suolaisia ja makeita street food -tyylisiä annoksia ja juomia. Menusta ja tarjoilusta vastaa festivaalin catering-tiimi yhdessä mentori Paul Hickmanin, Teresa Välimäen, Klaus K:n keittiömestari Jouni Tuomelan sekä Kyrö Distillery Companyn baarimestarin kanssa. Menussa on otettu huomioon gluteenittomat ja kasvisruokavaihtoehdot.

Cocktail tilaisuus järjestetään yhdessä True Equality -kumppanien kanssa. Illan tuotto ohjataan True Equality -kampanjaan ja erityisryhmien työllistämiseen. True Equality -kampanja on Pertin Valinnan ja Kyrö Distilleryn käynnistämä vaikuttavuuskampanja, joka tukee erityisryhmien työllistymistä kulttuuri- ja ravintola-alalla. Kampanjan lähtökohtana on, että kaikki saavat osallistua yhdenvertaisesti kulttuuri- ja ravintola-alan uudelleenrakentamiseen. Vuoden 2021 tavoitteena on työllistää 50 henkilöä osana Pertin Valinnan tapahtumia ja toimintaa.

Tule mukaan True Equality -kampanjaan! Yhdessä voimme tukea erityisryhmien työllistämistä sekä kulttuuri- ja ravintola-alan uudelleen rakentamista! Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden tulla mukaan kampanjaan ostamalla 10 hengen lippupaketin hintaan 2 000 €. Lippupaketin ostajille tarjoamme lisäksi näkyvyyttä tapahtumassa ja True Equality -kampanjassa.

Tapahtuman tuotannosta vastaa Pertin Valinta. Lisätietoa kampanjasta www.pertinvalinta.fi/true-equality. Yhteistyössä mukana Outsider Art Finland -verkostokumppanit, Alvi ry, True Equality -kumppanit Kyrö Distillery Company, Tradeka, WSOY, Viinitie sekä Story ravintoloitsija ja Koko Suomi leipoo -tuomari Markus Hurskainen.

Lippuja ei voi maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

Perjantai 20.8.2021
OAF showcase -tapahtuma: Musiikillinen Mikrokosmos

OAF musiikin showcase -tapahtuma G Livelabissa 20.8.2021 klo 19-22. OAF:n musiikillinen mikrokosmos on räjähtävä, omintakeinen, koskettava, absurdi ja peloton. Luvassa on raakaa punkbluesia, maailmaa rakastavaa ja kesäistä reggaeta, kummitusiskelmää ja sanoilla ilottelevaa lavarunoutta. Illan aikana lavalla nähdään Aatos Ketvel, The Brandermen, Kari Aalto & Rastakarai sekä Delia st Claire I.

OAF musiikin ohjelman kuraattorit Miika Turunen, Sani Valoranta ja mentori Maria Mattila esittelevät illan artistit ja ohjelman. Yhteistyössä G Livelab Helsinki ja Musiikin edistämissäätiö MES. Lisätietoja tapahtumasta täältä.

Lauantai 21.8.2021
OAF showcase -tapahtuma: Esitystaide

OAF X Mad House Helsingin yhdessä tuottama tapahtuma pureutuu hyvän ja pahan tematiikkaan, seikkailuihin ja miehisyyden kompleksisuuteen taisteluimprovisaation, sirkustaiteen ja draculamausteiden kautta. Tapahtumassa nähdään esiintymässä Pyrokratia, Haaponiemi & Lillhonga sekä Kalevi + Dassum = Kalevi Helvetti Bigband. OAF esitystaiteen kuraattorit Matias Salminen, Henri Kemppainen ja mentori Annika Niskanen esittelevät illan esiintyjät ja ohjelman. Esitys järjestetään kaksi kertaa lauantaina klo 17 ja 20. Lisätietoja tapahtumasta täältä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Instagram

Facebook

outsiderart.fi


Outside Art Festival showcaset:

Pe 20.8. OAF showcase -tapahtuma: Musiikillinen Mikrokosmos @ G Livelab

La 21.8. OAF showcase -tapahtuma: Esitystaide @ Mad House Helsinki
klo 17 ja klo 20

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Mad House Helsinki
Työpajankatu 2 A, 00580, Helsinki