EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 7.10.2023  /  Radisson Blu  /  Oulu

Oulu Sixties

Oulu Sixties Liput

”OULU SIXTIES” on Pohjois-Suomen ainoa 1960-luvun musiikkiin keskittyvä tapahtuma. Se on järjestetty joka syksy vuodesta 2012 lähtien Radisson Blu Oulu -hotellissa keskellä kaupunkia aina lokakuun ensimmäisenä lauantaina. Tänä vuonna 7.10.2023 klo 19-01.

Tapahtuman järjestävät oululaisen v. 1967 perustetun EXPRESS-yhtyeen rumpali Lyly Rajala ja solisti Junnu Sippola. EXPRESS on tapahtuman jokavuotinen esiintyjä. Bändi esiintyy Oulussa harvoin ja se muistetaan muinaisesta hitistään ”Anna Anna.”

Klo 20 tapahtuman aloittaa kemiläinen hurmaava rautalankabändi VIETNAM TWIST. Poikien keski-ikä on 16 vuotta mutta ovat jo täysammattilaisia. He kulkevat keikoilla ympäri Suomea isovanhempiensa kuskaamana.

Klo 21 lavalle astelee jo 1960-luvun alussa perustettu oululainen TAUGS. Heitä ei ole keikoilla kuultu vuosikausiin mutta he harjoittelevat joka viikko. Bändissä on kuusi jäsentä joista viisi on alkuperäisiä.

Klo 22 on vuorossa EXPRESS joka on pisimpään ilman taukoja esiintynyt suomalainen bändi. Tästäkin viisikosta kolme on alkuperäisjäseniä. Danny luonnehti solisti Junnu Sippolaa maailmanluokan laulajaksi ja sitä hän todella on. Junnu esittää mm. Tom Jonesin hitit alkuperäisistä sävellajeista, johon Tomppa itse ei ole kyennyt enää vuosiin.

Klo 23 esiintyy tämän syksyn vieras Helsingistä. GOLDIES on perustettu 2000-luvun alussa mutta kaikki ovat pitkän linjan soittajia ja raudanlujia 60-luvun musiikin taitajia. Bändi oli Dannyn juhlavuoden pitkän kiertueen taustabändi joku aika sitten. Silloin he käyttivät nimeä Oldies, mutta nimen rekisteröinnistä johtuen lisäsivät nimeensä G-kirjaimen. Samat miehet, sama mukaansa tempaava energinen esitys. Ette taatusti pety.

Radisson Blu Oulu myy tapahtumaan myös edullisia hotellipaketteja joiden menekki onkin kasvanut joka vuosi.

Osta lippusi ennakkoon niin varmistat sisäänpääsysi. Tapahtuma on useimmiten lopuunmyyty. Tervetuloa!

Aikataulu:

19:00 ovet
20:00 Vietnam Twist
21:00 Taugs
22:00 Express
23:00 Goldies


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Lippuja myynnissä myös ovella, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Myynti loppuu 7.10.2023 18:00.