EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 27. - La 28.8.2021  /  Höyhtyän Ostari  /  Oulu

OstariFestari III

OstariFestari III Liput

Jo legendaarisen maineen saavuttanut, järjestyksessään kolmas Höyhtyän OstariFestari III nautitaan 27.-28.8.2021 Höyhtyän ostoskeskuksessa Oulussa. Ajantasainen ohjelma päivitettynä täällä.

OstariFestari: Facebook | Instagram

www.ostarifestari.com


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeiksi! Rannekkeiden vaihto alkaa perjantaina 23.8. klo 12.00 Bar Lumossa (Latokartanontie 1 90150,  Oulu.). Lipun voi vaihtaa rannekkeeksi myös tapahtuman ovella.

____________

Tapahtuman peruuntuessa / siirtyessä liput on mahdollista palauttaa.

Palauttaessasi ostamasi lipun, saat rahasi takaisin. Palvelu- tai toimitusmaksua ei palauteta, eikä mahdollisia käsittelymaksua.

Tiketti toimii lipunvälittäjänä tilaisuuksiin. Tilaisuuden järjestäjä vastaa itse tapahtumasta ja sen mahdollisista ohjelmanmuutoksista tai peruuntumisesta.

Mikäli tapahtuma ei peruunnu tai ajankohta siirry, Tiketin toimitusehtojen mukaan jo ostettua lippua ei voi palauttaa tai vaihtaa. Toimitusehdot ovat luettavissa tilausvahvistuksesta, nettisivuiltamme ja lipun takaosasta.