EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 29.12.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Ossi Maristo, Atte Aho

Ossi Maristo, Atte Aho Liput

VÄLIPÄIVIEN FUUSIOKITARAJUHLAT ON THE ROCKSISSA

Uuden vuoden juhlinta saa räjähtävän varaslähdön torstaina 29.12. kun uuden sukupolven helsinkiläiset kitaravirtuoosit Ossi Maristo ja Atte Aho täräyttävät johtamiensa yhtyeiden kanssa energiset fuusiospektaakkelit On The Rocksin tähtitaivaalle!

Syksyllä 2021 oman debyyttialbuminsa julkaissut Ossi Maristo sekä kuluvan kesän lopulta oman esikoisen maailmaan pullauttanut Atte Aho ovat monipuolisia soittajia, jotka on jo marinoitu lukuisissa eri sessiossa aina popista metalliin. Omien yhtyeidensä myötä suuri yleisö pääsee vihdoin nauttimaan Ossin jan Aten kekseliäästä, luovasta ja suvereenista jazzin, progen ja rockin välimaastossa säkenöivästä instrumentaalimusiikista.

Jos sellaisten suurnimien kuin Allan Holdsworthin ja Eric Johnsonin musiikki kolahtaa, kannattaa Atte Ahon ja Ossi Mariston yhtyeet ottaa tarkempaan seurantaan ja tulla nauttimaan illan esityksistä!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 29.12.2022 19:00.