EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.9.2022  /  Auditorio Miilu  /  Petäjävesi

Osmo Ikonen – Yhden miehen armeija

Osmo Ikonen – Yhden miehen armeija Liput

Laulaja/lauluntekijä/multi-instrumentalisti/musiikkituottaja Osmo Ikonen tunnetaan soolouransa lisäksi Sunrise Avenue yhtyeen kosketinsoittajana, sekä mm. SuomiLOVE-ohjelman solistina ja sovittajana. Hänen debyyttialbuminsa ”Stories From Within” julkaistiin vuonna 2008, toinen albumi ”Heaven Or Hell Is Just State Of Mind” puolestaan vuonna 2010 ja 2015 ilmestyi hänen viimeisin englanninkielinen EP:nsä ”Let it out”. Sittemmin artisti on keskittynyt suomenkieliseen tuotantoon ja julkaisi albuminsa “Yhden miehen armeija” viime vuonna.

Lämmin ja tunnistettava laulusoundi, energinen lavakarisma, poikkeuksellinen lahjakkuus useiden eri soitinten taitajana, sekä pitkä ura musiikin parissa on tehnyt Osmosta arvostetun artistin ympäri Suomen.

Auditorio Miilussa Osmo esiintyy tunnelmallisesti soolona.

www.osmoikonen.com

Facebook
Instagram
Spotify

www.petajavesi.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä. Ovimyynnissä käy vain käteinen.

Auditorio Miilu
Miilutie 4, 41900, Petäjävesi