EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 10.1.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

Oskari Muro, Markus Perttula & Himanen

Oskari Muro, Markus Perttula & Himanen Liput

Samettisen indierockin ilta Bar Loosessa keskiviikkona 10.1.2024!


Oskari Muro

Oskari Muron musiikki ammentaa voimansa pienistä tarinoista ja hetkistä, jotka lopulta verkottuvat suuremmaksi kudelmaksi. Kappaleissa harhaillaan pois kartalta ja pyristellään irti kaulapannasta. Tyyliltään musiikki on bändivetoista suomenkielistä poprockia. Muron esikoisalbumi ”Oskari Muro” julkaistiin marraskuussa 2022 ja tällä hetkellä Muro työstää toista albumiaan. Muron toisen albumin ensimmäinen sinkkulohkaisu "En saa nimeäsi unohtumaan" julkaistiin 1.9.2023.

Oskari Muro Spotify: https://bit.ly/3GCBnUO

Markus Perttula
Laulaja-lauluntekijä Markus Perttulan julkaisi maaliskuussa 2023 neljännen suomenkielisen albuminsa Kun meri nousi yllemme tarjoillen monipuolisen kattauksen modernia indierockia, folkia ja taidemusiikkia. Levyarvioissa kehuttiin tuotoksen akustisista tunnelmista aina sinfoniaanisiksi rock-oopperoiksi asti kasvavaa dynaamisuutta sekä erityisen runollista lyriikkaa, joka nostaa kuulijan Utopoksen dystopisesta avaruusseikkailusta ihmiselämän haurauden tarkasteluun.
Tutustu sivulta www.markusperttula.com.

Himanen
Himanen on Kainuusta Kallioon ajautunut laulaja-lauluntekijä, jonka melodisissa kappaleissa kuljetaan pitkin asfalttirantoja, juodaan melankoliaa ja kuunnellaan Abbaa. Himanen on julkaissut yhden albumin lisäksi useita singlejä, joista viimeisimpänä 1.12.2023 julkaistu Kaksi kotia - single. Uutta musiikkia on luvassa lisää vuoden 2024 alussa.

Himanen Spotify: https://spoti.fi/2ORH1uo

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 9 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]