EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 7. - Ti 16.11.2021  /  KokoTeatteri  /  Helsinki

Osiris Teatteri: Naisen Peili

Osiris Teatteri: Naisen Peili Liput

OSIRIS teatteri: Naisen Peili – minun elämäni

Naisen Peili -projektin ensimmäinen osa Minun elämäni kertoo naisten piilossa olleita tarinoita. Minun elämäni -esityksessä, Koko Teatterin lavalla yleisö näkee, kokee ja kuulee tarinoita toiseudesta, osallisuudesta, osattomuudesta, riemusta, vapaudesta, ennakkoluuloista, peloista ja rakkaudesta. Sekä naisten välisestä yhteenkuuluvuudesta. Esitykset KokoTeatterissa 7.11. ja 16.11.

OSIRIS teatterin Naisen Peili -hankkeessa eri kulttuureissa kasvaneet, esimerkiksi Afganistanista, Irakista, Marokosta, Somaliasta ja Venäjältä kotoisin olevat, naiset esiintyvät omalla äänellään ja tulevat nähdyiksi heistä luotujen taideteosten kautta. Nämä Suomessa asuvat tai Suomesta karkotetut naiset ovat kukin kohdanneet Suomessa asuvan taiteilijan. Eri alojen taiteilijat – kuvanveistäjä, säveltäjä, tanssija, laulaja ja näyttelijä – ovat luoneet näiden kohtaamisten innoittamina heistä taiteellisia muotokuvia: dokumentaarisia ääniteoksia, veistoksia, musiikkia ja esitystaidetta.

Teoksessa esiintyvät Anna Murtola, Aija Puurtinen, Cécile Orblin, Hanna Pihko, Kaisa Siirala, Maria Pakkala, Tiia Matikainen.

Esityksen ohjaa OSIRIS teatterin johtaja Liisa Isotalo, dokumentaaristisista ääniteoksista vastaa Katarina Blomqvist, kuvat ovat Ahmed Alalousin käsialaa.

Naisen Peili -projektissa on mukana Yleisradion dokumenttiosasto.

“Tarinoita toiseudesta, osallisuudesta, osattomuudesta, riemusta, vapaudesta, ennakkoluuloista, peloista ja rakkaudesta.”

Kuva: Ahmed Alalousi

www.kokoteatteri.fi


Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.