EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 10.10.2024  /  Kempeleen lukion sali  /  Kempele

Ortotopologian lopulliset alkeet - dosentti Aapo Heikkilä

Ortotopologian lopulliset alkeet - dosentti Aapo Heikkilä Liput

"Ortotopologian lopulliset alkeet – dosentti Aapo Heikkilä L1" on näytelmä edesmenneestä pseudotieteilijästä ja ortotopologian dosentista Aapo Heikkilästä.

Ohjaaja Markku Pölönen: ”Ylitse tieteellisten ansioiden, Aapo Heikkilän elämäntyön merkitys on poikkeusyksilössä, joka antoi Oulun yliopistolle humaanit kasvot ja herätti nykyäänkin erittäin ajankohtaisen kysymyksen: Onko viisasta uhrata huumori ja inhimillinen lämpö aikamme poikkeuksia suvaitsemattoman tehokkuuden alttarille?

Ortotopologian peruskäsitteistöön kuuluu Heikkilän kehittämä ultrafiltteri, se ei pelkästään suodata yhtälöistä numeroita pois, vaan nostaa hymyn huulille ja palan kurkkuun: miten rohkea ihminen!”

Käsikirjoitus ja ohjaus: Markku Pölönen

Rooleissa: Mika Nuojua

www.aapolopullisetalkeet.net
www.kempele.fi/kulttuuri

www.kempele.fi/kulttuuri


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 17:00
Showtime 18:00

Kesto noin 90 min. Ei väliaikaa.

Ovet klo 17:00, saliin pääsy n. klo 17:50.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Sisäänkäynti lukiolle Vihiluodonkujan päästä. Parkkipaikkoja heti ovien läheisyydessä Vihiluodonkujalla, koulun läheisyydessä sekä Kempelehallin alaparkkipaikoilla.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: asiakas + avustaja -lippuun sisältyy kaksi lippua
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 10.10.2024 17:00.
Kempeleen lukion sali
Koulutie 4B, 90440, Kempele