EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.1.2023  /  Ravintola Kerubi (kellari)  /  Joensuu

Orkidea - 30 Years of DJing

Orkidea - 30 Years of DJing Liput


Kukapa ei tuntisi Dj Orkideaa tässä maassa! Tämän luultavasti kryogeenisessa tankissa yönsä nukkuvan energiapakkauksen 30-vuotista uraa juhlitaan Joensuussa Kerubin Kellarissa. Eipä ole epäilystä siitä että tän illan aikana veivataan eeppisimmät bileet, jota varten Orkidea on väsännyt megasetin 30-vuotisen taipaleensa huikeimmista house-, trance- ja techno -viisuista.

Orkidean 30 vuoteen mahtuu lukemattomasti kohokohtia: 7 kertaa Suomen paras DJ, yli 2000 keikkaa 6 mantereella, 5 albumia, stagen jakaminen Tieston, Arminin, Eric Prydzin ja Faithlessin kanssa ja loputon määrä musiikista hymyilevää kasvoa.

Esiintyjäuran viides Suomen kiertue käynnistyi syyskuussa maagisella 30 tunnin DJ-keikalla Helsingin Ääniwallissa. Kyseisessä tapahtumassa lähti käyntiin energia, joka vyöryy ympäri Suomen, jossa riittää klubimusiikin faneja joille Orkidea on aina edustanut sitä rakkainta ja kiehtovinta osastoa. Suomesta kiertue jatkaa kohti kansainvälisiä vesiä.

Joensuun keikalla paikalliset sepät Xale, HaaS, Curry ja V-TI pitävät huolen lämmön nostamisesta tarvittavalle tasolle. Jokainen Dj tässä pitäjässä tietää, että on kunnia nousta lauteille tällaisena iltana ja tämä varmasti kuuluu myös seteissä - sekä näkyy, Fiktio ja Insurrection suunnittelevat yhdessä visuaalisen ilotulituksen, jossa päästään näiden kolmen eletyn vuosikymmenen tunnelmaan.

Tuskin tarvitsee vielä erikseen mainita, että piletit tähän tapahtumaan ovat kuumaa tavaraa. Ne tulevat myyntiin aivan pian.

DJ ORKIDEA

Tapio "DJ Orkidea" Hakaselle musiikki ei ole koskaan ollut vain ura, vaan tapa yhdistää, luoda, antaa ja vastaanottaa. Hänen "forward forever - backward never" -mottonsa on johtanut unohtumattomiin tapahtumiin ja tanssimusiikkielämyksiin, joita maassamme on koskaan koettu: Unity, Pacifique, Classical Trancelations, Orkidea & Friends, Helsinki Clubbing-näyttely, 25 Years of Dance-risteily... Hänen musiikillinen uransa on luonut ääniraitoja euforisiin hetkiin tanssilattialla klassikoilla, kuten Unity, Beautiful, Nana, Killa ja Forward Forever.

Aika rientää, kun tekee sitä, mitä rakastaa. 15-vuotias Tapio ja hänen ystävänsä järjestivät ensimmäiset laittomat reivit Helsingissä vain hetki sitten. Eikä siitä ole kauaa, kun Love Parade ja Ibiza ensi kertaa häkelsivät ja inspiroivat. Orkidean lempi-DJ Sasha soitti Unity-biisin BBC1:n uudenvuoden lähetyksessä aivan juuri, eikä siitä ei ole kuin pari vuotta, kun Orkidea remixasi Tiestoa, toi Eric Prydzin Suomeen ja isännöi omaa lavaa Weekendeillä.

Tapion kohdalla suurin tavoite on kuitenkin ollut selvä alusta saakka: elää elämä tuoden ihmisiä yhteen musiikin, strobon ja savun voimin.

Biitti ei pysähdy koskaan. Se johdattaa meidät takaisin tähän hetkeen, ja juhlakiertueeseen, joka kokoaa unohtumattomaan yöhön tanssimusiikin ystävät yli sukupolvien.

Forward forever, backward never.

The story so far: Oranssi, Lepakko, Q, Maa, Taivas, Unity, Nylon, Pacifique, JACK at Kerma / Kuudes Linja / Redrum, Renaissance, Labyrinth Live, Radio Unity, Taika, One Minute Rave, Cafe del Mar, 23 Hour Set at Redrum, Eric Prydz at LOVE, Orkidea & Friends, Killa Remix, YearZero, Flight 643 Remix, Beautiful, Metaverse, Nana, Forward Forever, Pure Trance, 25 & 26 Years of Dance, Skidit Disko, YleX, Helsinki Clubbing, Classical Trancelations, In Search of Sunrise, VII, 30 Hour Set at Ääniwalli…

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 23:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 21 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään narikkamaksu 3 €.

Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

***

LINE UP
∘ ORKIDEA (Unity, Pacifique, Jack)
∘ XALE (Insurrection)
∘ HAAS (Fiktio)
∘ CURRY b2b V-TI (Fiktio)

VISUALS
∘ Dekot Fiktio Deko
∘ VJ Video Lauri

Myynti loppuu 21.1.2023 04:00.