EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 9.12.2022  /  Basso Club  /  Oulu

Orkidea - 30 Years of DJing - Oulu

Orkidea - 30 Years of DJing - Oulu Liput

ORKIDEA - 30 YEARS OF DJING - TOUR

Orkidean 30-vuotisen uran juhlakiertue saapuu Ouluun! Luvassa on eeppinen ilta tämän ikinuoren ja erittäin pidetyn artistin saapuessa kaupunkiin, Basso Clubin valojen ja äänentoiston tarjotessa erinomaiset puitteet tapahtumalle. Keikkaa varten rakennetulla megasetillä kuullaan 30-vuotisen taipaleen vaikuttavimmat house-, trance- ja techno-hitit.

Orkidean 30 vuoteen mahtuu lukemattomasti kohokohtia: 7 kertaa Suomen paras DJ, yli 2000 keikkaa 6 mantereella, 5 albumia, stagen jakaminen Tieston, Arminin, Eric Prydzin ja Faithlessin kanssa ja loputon määrä musiikista hymyilevää kasvoa.

Esiintyjäuran viides Suomen kiertue käynnistyi syyskuussa maagisella 30 tunnin DJ-keikalla Helsingin Ääniwallissa. Kiertue juhlistaa Orkidean pitkää ja intohimoista DJ-uraa, minkä myötä hänestä on tullut yksi Suomen rakkaimmista ja menestyneimmistä elektronisen musiikin artisteista. Suomesta kiertue jatkaa klubimaailman ykköskohteisiin, mm. Amsterdam Dance Event, Fabric London, Cafe Del Mar Ibiza ja Pure Trance Miami.Sitä ennen yhteinen matka jatkuu kuitenkin Oulussa, jossa Orkidean rinnalla nähdään house-maestro Smok sekä loistavana DJ:nä ja tunnelmanluojana tunnettu Tribos. Loungen puolella fiilistä pitävät yllä lahjakkaat nuoret tekijät, Ellea ja Abysa.

DJ ORKIDEA

Tapio "DJ Orkidea" Hakaselle musiikki ei ole koskaan ollut vain ura, vaan tapa yhdistää, luoda, antaa ja vastaanottaa. Hänen "forward forever - backward never" -mottonsa on johtanut unohtumattomiin tapahtumiin ja tanssimusiikkielämyksiin, joita maassamme on koskaan koettu: Unity, Pacifique, Classical Trancelations, Orkidea & Friends, Helsinki Clubbing-näyttely, 25 Years of Dance-risteily... Hänen musiikillinen uransa on luonut ääniraitoja euforisiin hetkiin tanssilattialla klassikoilla, kuten Unity, Beautiful, Nana, Killa ja Forward Forever.

Aika rientää, kun tekee sitä, mitä rakastaa. 15-vuotias Tapio ja hänen ystävänsä järjestivät ensimmäiset laittomat reivit Helsingissä vain hetki sitten. Eikä siitä ole kauaa, kun Love Parade ja Ibiza ensi kertaa häkelsivät ja inspiroivat. Orkidean lempi-DJ Sasha soitti Unity-biisin BBC1:n uudenvuoden lähetyksessä aivan juuri, eikä siitä ei ole kuin pari vuotta, kun Orkidea remixasi Tiestoa, toi Eric Prydzin Suomeen ja isännöi omaa lavaa Weekendeillä.

Tapion kohdalla suurin tavoite on kuitenkin ollut selvä alusta saakka: elää elämä tuoden ihmisiä yhteen musiikin, strobon ja savun voimin.

Biitti ei pysähdy koskaan. Se johdattaa meidät takaisin tähän hetkeen, ja juhlakiertueeseen, joka kokoaa unohtumattomaan yöhön tanssimusiikin ystävät yli sukupolvien.

Forward forever, backward never.

The story so far: Oranssi, Lepakko, Q, Maa, Taivas, Unity, Nylon, Pacifique, JACK at Kerma / Kuudes Linja / Redrum, Renaissance, Labyrinth Live, Radio Unity, Taika, One Minute Rave, Cafe del Mar, 23 Hour Set at Redrum, Eric Prydz at LOVE, Orkidea & Friends, Killa Remix, YearZero, Flight 643 Remix, Beautiful, Metaverse, Nana, Forward Forever, Pure Trance, 25 & 26 Years of Dance, Skidit Disko, YleX, Helsinki Clubbing, Classical Trancelations, In Search of Sunrise, VII, 30 Hour Set at Ääniwalli…

EVENT INFO
∘ ORKIDEA (Unity, Pacifique, Jack)
∘ SMOK (Smooth Cut)
∘ TRIBOS (LaavU, FINRG, Hypno)
∘ ELLEA
∘ ABYSAVISUALS

Basso Club: Facebook | Instagram | TikTok

www.bassoclub.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime klo 22:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.