EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 3.11.2019  /  Tampereen tuomiokirkko  /  Tampere

Oopperaa ja Unelmia

Oopperaa ja Unelmia Liput

Ladataan…

OOPPERAA JA UNELMIA TAMPEREELLA

LIPUT & INFO

Kansainvälisesti menestyneet sopraano Nomeda Kazlaus ja kontratenori Sergejs Jēgers esiintyvät pianisti Henrik Järven säestyksellä Tampereen Tuomiokirkossa.

Konsertin ohjelmistossa kuullaan muun muassa Jean Sibeliuksen, Georg Friedrich Händelin, Wolfgang Amadeus Mozartin, Giovanni Battista Martinin, Antonio Lottin, Jacques Offenbachin, Christoph Willibald Gluckin, Francisco Asenjo Barbierin, Selim Palmgrenin ja Oskar Merikannon musiikkia. Klassisten sävellysten joukossa kuullaan myös jouluisia tunnelmia.

Nomeda Kazlaus

Nomeda Kazlaus, kansainvälinen oopperalaulaja, on yksi merkittävimmistä liettualaisista oopperasopraanoista nykypäivän laulajien sukupolvesta. Hän on esiintynyt johtavissa rooleissa oopperalegenda Montserrat Caballen kanssa vuodesta 2000 lähtien. Kazlauksen ja Caballen kohtaaminen Andorassa vuonna 2000 johti pitkään taiteelliseen yhteistyöhön. Kazlauksesta on tullut tärkeä vieras Caballen Stars von Morgen TV-ohjelmassa (ARTE TV) vuonna 2001. Kazlaus on usein vieraana monessa arvostetuimmissa eurooppalaisissa teatteri- ja konserttisaleissa sekä kuuluisilla kansainvälisillä festivaaleilla.

Sergejs Jēgers

Meritoitunut latvialainen kontratenori (mezzosoprano) Sergejs Jēgers on tunnettu, rakastettu ja usein kutsuttu laulamaan kirkoissa ja konserttisaleissa sekä Latviassa että ulkomailla, hurmaamaan niiden ihmisten sieluja, joilla on korvat kuulla. Hänen saavutuksensa on kuudes palkinto BBC:n arvostetussa laulukilpailussa Cardiff Singer of the World 2005. Sergejs Jēgersin ääni on ilahduttanut muun muassa Liettuan, Viron, Puolan, Venäjän, Saksan, Yhdysvaltojen, Kanadan, Valkovenäjän, Uzbekistanin, Kazakstanin, Espanjan, Suomen, Uuden Kaledonian, Unkarin, Italian ja Portugalin yleisöä.

Henrik Järvi

Henrik Järvi on suomalainen pianisti ja kapellimestari. Henrik Järvi on esiintynyt Oulun, Jyväskylän ja Turun sinfoniaorkesterien solistina sekä Turun ja Kuhmon musiikkijuhlilla. Hän on esiintynyt myös konserttikiertueilla Saksassa, Sveitsissä, Norjassa ja Ruotsissa sekä Baltian maissa. Parhaillaan hän valmistelee tohtoritutkintoa Sibelius-Akatemiaan Selim Palmgrenin pianomusiikista.

Konsertit
Su 3.11. klo 17 Tampereen tuomiokirkko
Su 10.11. klo 16.00 Turun tuomiokirkko - liput myynnissä täällä.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 16:15

Numeroimattomat istumapaikat.

Showtime 17:00

Konsertin kesto noin 1h 15min.

Alle 4-vuotiaat maksutta.

Myynti loppuu 3.11.2019 16:15.