EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 10.11.2019  /  Turun tuomiokirkko  /  Turku

Oopperaa ja Unelmia - PERUTTU

Oopperaa ja Unelmia - PERUTTU Liput

OOPPERAA JA UNELMIA TURUSSA

LIPUT & INFO

Kansainvälisesti menestyneet sopraano Nomeda Kazlaus ja kontratenori Sergejs Jēgers esiintyvät pianisti Henrik Järven säestyksellä. Konsertin ohjelmistossa kuullaan musiikkia muun muassa seuraavilta säveltäjiltä: Jean Sibelius, Georg Friedrich Händel, Wolfgang Amadeus Mozart, Giovanni Battista Martini, Antonio Lotti, Jacques Offenbach, Christoph Willibald Gluck, Francisco Asenjo Barbieri, Selim Palmgren ja Oskar Merikanto. Konsertissa kuullaan klassisten sävellysten lisäksi myös jouluisia tunnelmia.

Nomeda Kazlaus

Nomeda Kazlaus, kansainvälinen oopperalaulaja, on yksi merkittävimmistä liettualaisten oopperasopraanoista nykypäivän laulajien sukupolvesta. Hän on esiintynyt johtavissa rooleissa oopperalegenda Montserrat Caballen kanssa vuodesta 2000 lähtien. Kazlauksen ja Caballen kohtaaminen Andorassa vuonna 2000 johti pitkään taiteelliseen yhteistyöhön. Kazlauksesta on tullut tärkeä vieras Caballen Stars von Morgen TV-ohjelmassa (ARTE TV) vuonna 2001. Kazlaus on usein vieraana monessa arvostetuimmissa eurooppalaisissa teatteri- ja konserttisaleissa sekä kuuluisilla kansainvälisillä festivaaleilla.

Sergejs Jēgers

Meritoitunut latvialainen kontratenori Sergejs Jēgers on tunnettu, rakastettu ja usein kutsuttu laulamaan kirkoissa ja konserttisaleissa, sekä Latviassa että ulkomailla, hurmaamaan niiden ihmisten sieluja, joilla on korvat kuulla. Hänen saavutuksensa on kuudes palkinto BBC: n arvostetussa laulukilpailussa Cardiff Singer of the World 2005. Sergejs Jēgersin ääni on ilahduttanut mm. Liettuan, Viron, Puolan, Venäjän, Saksan, Yhdysvaltojen, Kanadan, Valkovenäjän, Uzbekistanin, Kazakstanin, Espanjan, Suomen, Uuden Kaledonian, Unkarin, Italian, Portugalin yleisöä.

Henrik Järvi

Henrik Järvi on suomalainen pianisti ja kapellimestari. Henrik Järvi on esiintynyt Oulun, Jyväskylän ja Turun sinfoniaorkesterien solistina sekä Turun ja Kuhmon musiikkijuhlilla. Hän on esiintynyt myös konserttikiertueilla Saksassa, Sveitsissä, Norjassa ja Ruotsissa sekä Baltian maissa. Parhaillaan hän valmistelee tohtoritutkintoa Sibelius-Akatemiaan Selim Palmgrenin pianomusiikista.

Oopperaa ja unelmia -konsertit
Su 3.11. klo 17 Tampereen tuomiokirkko - liput myynnissä täällä.
Su 10.11. klo 16.00 Turun tuomiokirkko


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 15:25

Numeroimattomat istumapaikat.

Showtime 16:00

Konsertin kesto noin 1h 15min.

Alle 4-vuotiaat maksutta.

Myynti loppuu 10.11.2019 15:25.