EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 4.5.2019  /  45 Special  /  Oulu

Onni Boi

Onni Boi Liput

Ladataan…

Valitettavasti Kauriinmetsästäjät joutuivat peruuttamaan keikkansa sairastapauksen vuoksi.

Onni Boin keikka toteutuu normaalisti, aloitus klo 22:00.

Lippusi käy sellaisenaan tapahtumaan.

Lippuja ei ole mahdollista palauttaa, sillä ilta toteutuu ohjelmamuutoksesta huolimatta. Järjestäjä hyvittää ennakkolipun ostaneita ovella pienellä yllätyksellä, joka toivottavasti lievittää harmitusta ja kompensoi hieman taloudellisestikin.

Onni Boi on helsinkiläinen laulaja, joka nousi nopeasti tietäjien tietoisuuteen keväällä 2017. Herkkää yöllistä tunnelmaa uhkuvat elektroniset sävellykset saivat osakseen runsaasti positiivista huomiota suomalaisilla radioasemilla sekä internetissä. Niiden tahdissa voi ainutlaatuisella tavalla bailata ja kyynelehtiä onnesta samaan aikaan - nk. "Onni Boin multitasking".

Tyylitietoisen, herkkään ja melankoliseen tunnelmaan luottavan artistin debyytti-EP ilmestyi lokakuussa 2017 ja siltä löytyvä single "Colors" oli kyseisenä vuonna Bassoradion toiseksi soitetuin kotimainen kappale.

Kiehtova Kauriinmetsästäjät vaikuttaa nykyaikaisen suomenkielisen elektronisen popin pelastajalta. Esimerkiksi Stockers!ista tuttujen Tuomas Kaitasen ja Heikki Petrellin duo naittaa heleitä pop-melodioita, edm:ää ja trooppista synapoppia. Juustoiset ja sopivan kornit, nuoruutta uhkuvat sanoitukset viimeistelevät päähän soimaan jäävät kappaleet niin itsevarmalla tyylillä, että bändi vaikuttaa samaan aikaan uskomattoman coolilta sekä potentiaaliselta tulevaisuuden mainstream-ilmiöltä.

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 22:00