EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 9.4.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

One Morning Left, Awake Again, Somehow Jo

One Morning Left, Awake Again, Somehow Jo Liput

Viisitoistavuotias metalcore-yhtye One Morning Left kiertää Suomea

Helsingin keikka järjestetään pääsiäissunnuntaina On The Rocksissa

One Morning Left on levittänyt suomalaisen metalcoren tiukkaa sanomaa ympäri Eurooppaa. Ryhmä on villinnyt yleisöä isoilla lavoilla muun muassa Electric Callboyn kanssa. Yhtye on myös käynyt Japanissa asti liikuttamassa sikäläisiä tanssijalan alle menevän modernin metallin ystäviä.

Vuonna 2023 One Morning Left tarjoaa pitkästä aikaa suomalaisille kunnon kiertueen. Rundi alkaa helmikuussa Joensuusta ja liikkuu Seinäjoen, Sastamalan, Jyväskylän, Turun, Vaasan ja Tampereen kautta Helsinkiin, minne keikkabussi pysähtyy huhtikuussa.

– Aivan huikeeta päästä juhlistamaan bändiä tien päälle mahtavassa seurassa, kitaristi Leevi Luoto virnistää.

– Vaikka me ns. tuoreemmat jäsenet ollaan oltu muokkaamassa tätä uusinta tyyliä ja linjaa bändille, ollaan me diggailtu One Morning Leftin varhasempaa tavaraa faneina sillon way back back in the dayz. Tällä rundilla aiotaan vetää jokaselta julkasulta jotain, Leevi lupaa.

– Fiittaajien lisäksi joitain entisiä jäseniä on saatu mukaan tuleville keikoille soittamaa heidän aikastaan materiaalia, ja samalla tykitellään ihan uunituoretta matskua, mitä ei oo vielä tässä vaiheessa kuullu kukaan muu bändin lisäksi.

– Kantsii nappaa liput äkkii haltuu, koska näist tulee ihan sumeen sairaat bileet, Leevi kehottaa.

Vuonna 2008 Vaasassa perustettu One Morning Left on julkaissut urallaan neljä pitkäsoittoa, joista viimeisin Hyperactive ilmestyi vuonna 2021. Tuorein pitkäsoitto laajensi kuvaa bändistä. Metalcoren lisäksi One Morning Left hyödyntää muita metallin tyylisuuntia, pistää peliin mausteita synthwavesta ja pitää hauskaa tavalla, jota ei ihan jokainen suomalainen hevibändi osaa.

Lauteet One Morning Leftille lämmittelevät kotimaiset metallivaliot Ember Falls ja Somehow Jo.

One Morning Left, Ember Falls, Somehow Jo

Su 9.4.2023 Helsinki, On the Rocks

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 9.4.2023 20:00.