EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 3.10.2020  /  On the Rocks  /  Helsinki

One Desire - Levyjulkkarit

One Desire - Levyjulkkarit Liput

One Desire saapuu On The Rocksiin

Liput: 20/22€
Ovet: 20:00

Jo yli kolme miljoonaa kuuntelua Spotifyssä kerännellä Hurt -singlellään kertaheitolla isolle kentälle heilahtanut One Desire julkaisee uuden Midnight Empire -albuminsa 10. huhtikuuta.

One Desire suuntaa jo ennen albumin julkaisua kiertueelle Eurooppaan ja Iso-Britanniaan TheNight Flight Orchestran lämmittelijänä.

Yhtye itse kuvailee tulevaa albumia edeltäjäänsä kypsemmäksi, mutta myös kokeellisemmaksi - silti unohtamatta melodisen hard rockin peruspilareita. After You´re Gone on mainio esimerkki tästä.

"After You´re Gone on laulu siitä, miten rakkauden jälkeen kaipaamasi ihminen tuntuu näyttäytyvän joka paikassa, kaikkialla mihin ikinä menetkin. Kyse on suuresta menetyksestä", Jimmy Westerlund kertoo.

"Tämä biisi on ehdottomasti One Desiren melodisinta osastoa", André Linman lisää.

Albumi äänitettiin parin vuoden aikana 2018-2019, mutta sen julkaisu venyi siksi, että osa biiseistä vaihtui vielä matkan varrella.

"Tämä biisi on vanginnut hyvin sen mitä me olemme ihmisinä, biisinkirjoittajina ja muusikoina. Mitä One Desire on nyt, vuonna 2020", Jimmy toteaa.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 3.10.2020 20:00.