EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 3.10.2020  /  On the Rocks  /  Helsinki

One Desire - Levyjulkkarit, Rämlord

One Desire - Levyjulkkarit, Rämlord Liput

One Desire saapuu On The Rocksiin

Liput: 20/22€
Ovet: 20:00

Jo yli kolme miljoonaa kuuntelua Spotifyssä kerännellä Hurt -singlellään kertaheitolla isolle kentälle heilahtanut One Desire julkaisee uuden Midnight Empire -albuminsa 10. huhtikuuta.

One Desire suuntaa jo ennen albumin julkaisua kiertueelle Eurooppaan ja Iso-Britanniaan TheNight Flight Orchestran lämmittelijänä.

Yhtye itse kuvailee tulevaa albumia edeltäjäänsä kypsemmäksi, mutta myös kokeellisemmaksi - silti unohtamatta melodisen hard rockin peruspilareita. After You´re Gone on mainio esimerkki tästä.

"After You´re Gone on laulu siitä, miten rakkauden jälkeen kaipaamasi ihminen tuntuu näyttäytyvän joka paikassa, kaikkialla mihin ikinä menetkin. Kyse on suuresta menetyksestä", Jimmy Westerlund kertoo.

"Tämä biisi on ehdottomasti One Desiren melodisinta osastoa", André Linman lisää.

Albumi äänitettiin parin vuoden aikana 2018-2019, mutta sen julkaisu venyi siksi, että osa biiseistä vaihtui vielä matkan varrella.

"Tämä biisi on vanginnut hyvin sen mitä me olemme ihmisinä, biisinkirjoittajina ja muusikoina. Mitä One Desire on nyt, vuonna 2020", Jimmy toteaa.

Illan avaa Rämlord

Rämlord perustettiin Helsingissä vuoden 2010 lopulla ja alusta asti bändin ainoa tavoite on ollut löytää oma soundi genreistä piittaamatta.

Bändin debyyttialbumi "From Dark Waters" on virstanpylväs jossa Rämlordin monipuolinen musiikki pääsee oikeuksiinsa. Julkaisu osoittaa selvästi yhden aikakauden päättymistä Rämlordissa, synnyttäen samalla jotakin uutta. Kahdeksan kappaletta heavy metallia vailla rajoja. "From Dark Waters" on otettu hyvin vastaan Suomessa ja muualla maailmalla keräten kehuja genrejä yhdistävästä tyylistään.

Rämlord:
Laulu: Timo Salmenkivi
Kitara: Jarno Anttila
Kitara: Tommi Kanerva
Basso: Niko Karppinen
Rummut: Janne Mannonen

--------------------------------------------------------------

Vallitsevan poikkeusajan sääntöjen mukaisesti kaikille asiakkaille on istumapaikka ja tapahtumien kapasiteettia on rajoitettu. Toivomme, että asiakkaat pyrkivät olemaan oman seurueensa parissa sekä pitävät huolta turvaväleistä ja riittävästä käsihygieniasta. Liikkuminen ja tanssiminen on kuitenkin sallittua.

• Älä saavu paikalle, jos sinulla on flunssaan viittaavia oireita tai olet matkustanut ulkomailla viimeisen 14 päivän aikana. Sairastapauksissa lipulla on palautusoikeus.
• Pese tai desinfioi kätesi heti ravintolaan saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi.
• Säilytä riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja vältä tungosta
• Suosi korttimaksua, etenkin lähimaksua

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.