EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 9.5.2020  /  Konepaja-sali  /  Helsinki

One Desire "Midnight Empire" -levynjulkaisukeikka

One Desire

Tapahtumalle etsitään uutta päivämäärää. Lipunmyynti aukeaa taas, kun uusi päivä on löytynyt. 

Jos olet ostanut lipun alkuperäiselle päivämäärälle, odota rauhassa viestiä meiltä. Lähetämme tiedon uudesta päivämäärästä ja mahdollisesta palatuskäytännöstä suoraan sähköpostiisi heti, kun tiedot varmistuvat. 

Mikäli uutta päivää ei löydy ja tapahtuma peruuntuu, otamme lipunostajiin yhteyttä sähköpostitse lippujen palauttamisesta.

______________________

One Desirelta uusi Midnight Empire -nimeä kantavan albumin LEVYNJULKAISUKEIKKA Vallilan Konepajalla 9. toukokuuta

Jo yli kolme miljoonaa kuuntelua Spotifyssä kerännellä Hurt -singlellään kertaheitolla isolle kentälle heilahtanut One Desire julkaisee uuden Midnight Empire -albuminsa 10. huhtikuuta. Suomessa levynjulkaisukeikka koetaan Helsingin Konepaja-salissa lauantaina 9. toukokuuta.

One Desire suuntaa jo ennen albumin julkaisua kiertueelle Eurooppaan ja Iso-Britanniaan The Night Flight Orchestran lämmittelijänä.

Yhtye itse kuvailee tulevaa albumia edeltäjäänsä kypsemmäksi, mutta myös kokeellisemmaksi - silti unohtamatta melodisen hard rockin peruspilareita. After You´re Gone on mainio esimerkki tästä.

"After You´re Gone on laulu siitä, miten rakkauden jälkeen kaipaamasi ihminen tuntuu näyttäytyvän joka paikassa, kaikkialla mihin ikinä menetkin. Kyse on suuresta menetyksestä",
Jimmy Westerlund kertoo.

"Tämä biisi on ehdottomasti One Desiren melodisinta osastoa", André Linman lisää.

Albumi äänitettiin parin vuoden aikana 2018-2019, mutta sen julkaisu venyi siksi, että osa biiseistä vaihtui vielä matkan varrella.

"Tämä biisi on vanginnut hyvin sen mitä me olemme ihmisinä, biisinkirjoittajina ja muusikoina. Mitä One Desire on nyt, vuonna 2020"
, Jimmy toteaa.

One Desire on:
André Linman
Jimmy Westerlund
Ossi Sivula
Jonas Kuhlberg

Facebook-tapahtuma

nofear.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Konepaja-sali
Aleksis Kiven katu 17, 00510, Helsinki