EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 8.3.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

On & On: José James Sings Badu

On & On: José James Sings Badu Liput

Sukupolvensa johtaviin jazz- ja soul-laulajiin kuuluva José James julkaisee tammikuussa uuden studioalbumin, jolla hän tulkitsee ikonisen Erykah Badun kappaleita. Vankan fanikunnan Suomessa kerännyt yhdysvaltalaislaulaja saapuu levyn tiimoilta myös Helsinkiin ja esiintyy Helsingin Korjaamolla keskiviikkona 8.3.2023.

Useita kertoja Suomessa esiintynyt José James tunnetaan visionäärisenä ja monipuolisena taitelijana, jota on kutsuttu “jazzlaulajaksi hiphop-sukupolvelle”. Hän julkaisee 20. tammikuuta ilmestyvän uutuusalbumin On & On omalla Rainbow Blonde -levymerkillään.

“Jazzlaulussa on aina ollut kyse oman aikansa standardien tulkitsemisesta. Minun sukupolvelleni Erykah Badu on ollut yksi innovatiivisimmista ja vaikuttavimmista lauluntekijöistä. Hänen työnsä on ollut uraauurtavaa niin sosiaalisessa, musiikillisessa kuin taiteellisessakin merkityksessä.”

José James on tuottanut uuden albuminsa itse, ja hänen kanssaan levyllä soittavat muun muassa kosketinsoittaja Big Yuki (A Tribe Called Quest), basisti Ben Williams (Kamasi Washington) ja rumpali Jharis Yokley (My Brighters Diamond). Samanmieliset muusikot tutkivat ja tulkitsevat Erykah Baduntuotantoa aina debyyttialbumista Baduizm tuoreimpiin merkkiteoksiin New Amerykah Pt. 1 ja 2.

José Jamesin mukaan kyse on ennen kaikkea jazzalbumista, jonka esikuvana ja innoittajana on toiminut Herbie Hancockin albumi River: The Joni Letters. James maalaa uusia musiikillisia maisemia ja hyödyntää kokemuksiaan, joita hän on kartuttanut yhteistyöprojekteissaan McCoy Tynerin, Robert Glasperin ja Flying Lotuksen kaltaisten mestarien kanssa.

José James haluaa nostaa valokeilaan myös uusia kykyjä, minkä myötä levyllä soittavat nuoret saksofonistitEbban Dorsey ja Diana Dzhabbar.

“Badu on tarjonnut mahdollisuuksia nuorille muusikoille niin lavalla kuin sen ulkopuolella”, James eslittää. “Niinpä seuraavan sukupolven ottaminen mukaan tähän projektiin tuntui luontevalta.”

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 8.3.2023 20:00.