EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 24. - La 25.8.2018  /  45 Special  /  Oulu

OMVF 2018 -jatkot

OMVF 2018 -jatkot Liput
Takaisin

Ladataan…

 

DJ Sotofett

Norjalainen DJ Sotofett on toiminut DJ:nä jo kahden vuosikymmenen ajan ja on yksi elektronisen musiikin tämän hetken mielenkiintoisimpia ja arvostetuimpia nimiä. Sotofett yhdistelee musiikissaan mm. housea, dubia, diskoa, teknoa ja afrikkarytmejä. Monipuolisena deejiinä tunnettu artisti on parhaimmillaan pitkillä keikoilla ja esiintyykin musiikkivideofestivaalien jatkoklubilla toiveensa mukaisesti neljän tunnin keikalla.

Nicolas Horne

Nicolas Horne on norjalainen av -alan moniosaaja. VJ-esiintymisissään hän yhdistelee taitavasti visuaaleja ja valoja ja pyrkii täyttämään niillä koko tilan.

Finntengs Sound System

Finntengs Sound System on helsinkiläinen DJ-yhtye jonka lennokkaat remiksit pohjautuvat Sleng Tengiin. Sleng Teng on yksi reggaemusiikin ensimmäisistä ja tunnetuimmista täysin digitaalisista rytmeistä. Finntengs yhdistelee tätä rytmiä ennakkoluulottomasti ja hulvattomasti niin Pikku Kakkosen teemaan kuin Dr Albaniinkin.

O Samuli A

Maamme peräkammarielectronicaskenen kantaviin voimiin jo 1990-luvulta lukeutunut O Samuli A soittaa tapahtumassa valikoituja kappaleita diskografiastaan .

Viimeinen Virhe

Viimeisen Virheen raakaan hardcoreen on sekoitettu eeppisiä melodioita sekä ripaus flirttiä perinteisemmän heavy metalin kanssa. Bändi tarjoaa räjähtävän aloituksen OMVF-viikonlopun jatkoklubeille.

 

Perjantai - Ovet klo 16:00

 

DJ Sotofett
Nicolas Horne
Finntengs
O Samuli A
Viimeinen Virhe
VJ MKRF

 

 

 

Lauantai - Ovet klo 16:00

 

Kornél Kovács
Club La Persé
Sellekhanks
Ällistysnainen

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 16:00

K-18

Kahden päivän lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn 24.8-25.8 OMVF jatkoklubeille.