EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 19.10.2019  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Olotila, Ydinperhe, Mustat Kalsarit

Olotila, Ydinperhe, Mustat Kalsarit Liput

Olotila perustettiin loppuvuodesta 1992 ja se asetti hansikkaansa naulaan jossakin vuoden 1997-98 paikkeilla. Uransa aikana orkesteri esiintyi jos jonkinlaisissa kekkereissä ja silloisella mittapuulla laskettuna myös tolkuttoman usein. Yhtyeen retket ulottuivat mm. sodan runtelemasta Kroatiasta Torniolaisen yökerhon lavalle välillä useaan otteeseen keski-euroopassakin piipahtaen ja yhtyeen onkin mainittu olleen aikansa ahkerin keikkailija.

Musiikillisesti Olotila liikkuu jossakin HC:n, ajoittain jopa heavyn, sekä anarko- ja streetpunkin laitamilla ryydittäen materiaaliaan saksofonilla sekä mies- ja nais- vokaaleilla. Sanoituksissaan yhtye sekoittaa poliittista kantaa-ottavuutta hämmentäviin runollisiin ilmaisumuotoihin luoden näin hyvinkin omanlaisensa keitoksen suomalaisessa "Vittu tää on paskaa, äpärää!" punk-kentässä. Yhtye nauhoitti äänitteilleen myös joitakin suomalaistettuja lainakappaleita. Näiden kappaleiden alkuperäisesittäjistä mm. Puolalainen Dezerter sekä Englantilaiset X-Ray Spex ja Rudimentary Peni antanevat myös hieman osviittaa Olotilan kokoonkeittämän sopan mausteisuudesta.

Nyt, vuonna 2019, sama hillittömyys jatkuu muutamien esiintymisten verran ja jokaisen siihen suinkin kykenevän olisikin suositeltavaa kokea orkesteri elävänä ainakin kertaalleen; eikä vähiten siksi että tietää mistä kaverit puhuvat vielä kymmenienkin vuosien päästä.

Olotila 2019: Kai Hanninen (laulu) Laura Pikarla (laulu) Juha Saraste (saxofoni) Janne Piipponen (kitara) Tommi Mutka (basso) Markus Saastamoinen (rummut)

Ydinperhe on tämä vuosituhannen yksi kovimmista suomalaisista punkbändeistä, joka piikikkäillä sanoituksillaan ottaa kantaa tavalla, joka herättää tunteita - joku tykkää, joku vihaa, mutta kylmäksi tämä bändi ei jätä!

Illan avaa Mustat Kalsarit, joka edustaa asteen vanhakantaisempaa tulkintaa, josta tulee esim. Jukka Nousiaisen musiikki mieleen. Hienoja, tarttuvia kappaleita bändiltä löytyy paljon.

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-03:00
Showtime 22:00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.