EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 8.11.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Olli Halonen

Olli Halonen Liput

OLLI HALONEN MARRASKUUSSA TAVASTIA-KLUBILLE!

Emma-palkittu laulaja-lauluntekijä Olli Halonen julkaisee odotetun, jo ennakkoon platinarajan ylittäneen, debyyttialbuminsa 8.9. "Olli Halonen" -nimeä kantava debyyttialbumi on artistin sekä hänen luottotuottajansa Mika Laakkosen työstämä kokonaisuus, jolta löytyy aiemmin julkaistujen kappaleiden lisäksi viisi ennen julkaisematonta kappaletta.

"Pitkän etsimisen jälkeen levystä tuli mun mielestä tosi hieno kokonaisuus. Minulle tärkeää oli, että levy kuulostaisi ajattomalta ja että kappaleita on vaikea sijoittaa johonkin tiettyyn aikaan, vaan ne olisivat ikäänkuin olleet aina olemassa. Olen varma, että olen vielä vuosikymmenienkin päästä ylpeä tästä levystä", Olli fiilistelee debyyttialbumiaan.

Kuopiosta kotoisin olevalla laulaja-lauluntekijä Olli Halosella on pitkä tausta musiikin parissa. Kappaleensa itse säveltävä ja sanoittava artisti on aiemmin myös muun muassa soittanut rumpuja useammassa eri kokoonpanossa. Laulut saavat vaikutteita artistin omasta ja lähipiirin elämästä, omakohtaisissa teksteissä käsitellään koko elämän kirjoa ja rohkeasti myös sen kipukohtia.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 14.10.2023 19:00.