EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 27.9.2019  /  Amarillo Night  /  Hyvinkää

Amarillo Night: Olli Antonio

Amarillo Night: Olli Antonio Liput

Isomman läpimurron kynnyksellä oleva rap-artisti Olli Antonio on mahdollista nähdä Hyvinkään Amarillon lavalla perjantaina 27. syyskuuta!

Rähinä Recordsille levyttäneen Negatiiviset Nuoret -kokoonpanon vokalistinakin tunnettu Olli Antonio on tehnyt vakuuttavan esiinmarssin lyhyessä ajassa. Ensinnäkin, taitavaa kirjoittajaa ja monipuolista tyylittelijää varten perustettiin kokonaan oma levy-yhtiö, Hög Records.

Debyyttisoolo "De Puta Madre" ilmestyi keväällä 2018 ja on tähän mennessä kerännyt yli 2,5 miljoonaa kuuntelukertaa pelkästään Spotifyssa. Erityisen lujaa hän on lyönyt räppipiireissä läpi singleillään Kultaketju, Omis maailmoissani sekä Pinkkei elefanttei, josta on myös kuvattu musiikkivideo.

Tämän lisäksi hän on vieraillut mm. Nikke Ankaran viimeisimmällä pitkäsoitolla ja esiintyy tänä vuonna Pohjoismaiden suurimman hiphop-festivaalin, Blockfestin, lavalla. 

Facebook-tapahtuma

www.facebook.com/AmarilloHyvinkaa


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Liput ovelta 10 €, S-Etukortilla 8 €.