EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 22.9.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Olli Ahvenlahti: The Poet + Mirja Mäkelä Trio

Olli Ahvenlahti: The Poet + Mirja Mäkelä Trio Liput

Olli Ahvenlahti: The Poet ja Mirja Mäkelä Trio esiintyvät Tampereen G Livelabissa!

Vuoden 1976 keväällä Olli Ahvenlahti, Eero Koivistoinen, Pekka Pöyry, Pekka Pohjola, Bertil Strandberg, Markku Johansson, Esko Rosnell sekä Tommy Körberg
viettivät viikon legendaarisessa Marcus Music -studiossa Tukholmassa ja äänittivät The Poet -vinyylin.

Made In Sweden -yhtyeestä tutun George ”Jojje" Wadeniuksen tuottamasta levystä muodostui merkittävä tekijä fuusiojazzin eurooppalaisessa
historiassa. Englannissa ja Japanissa The Poet saavutti jonkinlaisen kulttimaineenkin. Nyt lähes viidenkymmenen vuoden jälkeen The Poet kokee jälleen hienosti uuden tulemisensa sekä Tampereen että Helsingin G Livelabeissa.

Vuonna 1975 Olli Ahvenlahti äänitti debyyttialbuminsa ” Bandstand” tuossa samaisessa Marcus Music -studiossa ja nämä molemmat, Love Records’in julkaisemat "The Poet” (1976) ja ”Bandstand” (1975) edustavat tyylisuunnaltaan pohjoismaista funk/fuusiojazzia, joka oli 70-luvun nouseva trendi jazzin sähköistymisen myötä.

The Poet Project:


Olli Ahvenlahti, Fender Rhodes
Jukka Eskola, Trumpetti
Joonatan Rautio, Tenorisaksofoni
Ville Herrala, Sähköbasso
Jaska Lukkarinen, Rummut

***

Illan avaa laulaja Mirja Mäkelän luotsaama Mirja Mäkelä Trio! Trio julkaisee uuden levyn huhtikuussa. Suomalaisen jazzin konkareista muodostuva yhtye on alunperin perustettu vuonna 2006 ja esittää pääasiassa laulaja Mäkelän omia sävellyksiä, jotka perustuvat mm. kotimaisten runoilijoiden teoksiin. Mäkelä on hyödyntänyt sävellystyössään mm. Mirsi Kunnaksen ja Sanna Karlströmin runoja.

“Hienosti soiva kokoonpano, kaikkineen”
-Harri Uusitorppa, Helsingin Sanomat 2021

Mirja Mäkelä Trio:


Mirja Mäkelä - laulu
Tuomo Dahlblom - kitara
Joonas Tuuri - kontrabasso

***

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Konsertti järjestetään pääosin seisomakonserttina. Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä tapahtumaan ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan hyvin rajoitettu määrä.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 22.9.2022 18:00.