EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 12.9.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Olli Ahvenlahti New Quintet

Olli Ahvenlahti New Quintet Liput

Pianisti-säveltäjä Olli Ahvenlahden uusi levy Mirror Mirror julkaistiin We Jazzin kautta huhtikuussa 2024. Tyylillisesti 1970-luvun klassikkolevyjen The Poet ja Bandstand jatkumolle asettuva albumi juhlistaa samalla 75 vuotta tänä vuonna täyttävän kotimaisen jazzin legendan elämäntyötä.

Uutuuslevy Mirror Mirror on Olli Ahvenlahdelle paluu sähköisemmän jazzfunkin pariin. Ahvenlahden yhtyeessä levyllä ja keikoilla mukana ovat trumpetisti Jukka Eskola, saksofonisti Joonatan Rautio, basisti Ville Herrala ja rumpali Jaska Lukkarinen – maan paras kokoonpano toteuttamaan Ahvenlahden visiota. Ahvenlahti itse soittaa kosketinsoittimia, jotka on levyn tietoihin kirjattu muodossa "Fender Rhodes Seventy Three Electric Piano and Oberheim Synthesizer". Albumin kannessa on kuvataiteilija Eeva-Riitta Eerolan teos I looked at her and she looked back IV (2019).

Albumilla kuultavat kahdeksan Ahvenlahden sävellystä vaihtelevat tyyliltään väkevästä jazzfunkista seesteiseen rytmiballadiosastoon. Levyn kokonaissoundi on korvia hivelevän tyylipuhdasta, mutta myös sopivasti ryöpsähtelevää ja yllättävää. Pitkän uran aikana kertynyt kokemus on tuonut Ahvenlahden sävelkynään kiireettömyyden ja rehellisyyden tuntua.

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Myynti loppuu 12.9.2024 18:00.