EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.8.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Oliver, Kormus

Oliver, Kormus Liput

OLIVER

Rock-yhtye Oliver jatkaa Antti Reinin näköisen miehen tarinaa kesäkiertueella!
Viime syksynä kuudennen studioalbuminsa "Antti Reinin näköinen mies" julkaissut Oliver jatkaa levynjulkaisukiertuettaan vielä kesätapahtumissa ja -festareilla. Nelihenkin bändi on rakentanut uuden levyn vahvasti live-energiansa ja taidokkaiden tekstien ympärille. Upeita arvosteluja saanut albumi paaluttaa yhtyeen asemaa kotimaisen rockmusiikin ja -lyriikan sanansaattajana.

Kovassa keikkakunnossa oleva yhtye lupaa kuumia, energisiä ja riehakkaita keikkoja, joista ei tunnetta ja iloa puutu. Bändi jää kesän jälkeen keikkatauolle, joten nyt kannattaa tulla todistamaan yhtyeen livemeiningit vielä kun kerkeää!

KORMUS

Yli kymmenen vuoden ura, satoja keikkoja ja laaja oma tuotanto ovat Kormuksen perusta.
”Kormus ei ole bilebändi, mutta minne Kormus menee, siellä on bileet!” todettiin yleisöstäkin jo vuosia sitten.

Yhtyettä on kutsuttu mediassa Manserockin manttelinperijäksi ja viimeisimpänä kunnianosoituksena yhtye on mukana museokeskus Vapriikin Manserock-näyttelyssä legendaaristen yhtyeiden rinnalla oman kaupunkinsa merkittävänä musiikintekijänä.

Yhtyeen nykykokoonpanossa vaikuttavat:
Anton Äikäs – kitara, laulu
Kari Luomaharju – rummut, taustalaulu
Joona Kuparinen – kitara, taustalaulu
Nico Bertula – basso, taustalaulu

”On kantria, bluesia, punkkia ja ripaus iskelmääkin, sekä tietysti vielä lisää rockia, rock’n’rollia sekä rakettirollia. Vaan niin vain kaikesta tästä syntyy jotain osiaan suurempaa. Ei tätä pysty täysin ymmärtämään, mutta kukapa kaiken haluaisikaan aina tietää.”Levyarvostelu 4/5, Desibeli.net.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 15€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 30.8.2024 20:00.