EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2.8.2024  /  Kulttuuritalo Telakka  /  Tampere

Oliver, Kormus

Oliver, Kormus Liput

Rock-yhtye Oliver jatkaa Antti Reinin näköisen miehen tarinaa kesäkiertueella

Viime syksynä kuudennen studioalbuminsa "Antti Reinin näköinen mies" julkaissut Oliver jatkaa levynjulkaisukiertuettaan vielä kesätapahtumissa ja -festareilla. Nelihenkin bändi on rakentanut uuden levyn vahvasti live-energiansa ja taidokkaiden tekstien ympärille. Upeita arvosteluja saanut albumi paaluttaa yhtyeen asemaa kotimaisen rockmusiikin ja -lyriikan sanansaattajana.

Kovassa keikkakunnossa oleva yhtye lupaa kuumia, energisiä ja riehakkaita keikkoja, joista ei tunnetta ja iloa puutu. Bändi jää kesän jälkeen keikkatauolle, joten nyt kannattaa tulla todistamaan yhtyeen livemeiningit vielä kun kerkeää!

Tule, näe ja koe tulevaisuuden suomirockin klassikot jo tänään!

Yli kymmenen vuoden ura, satoja keikkoja ja laaja oma tuotanto ovat Kormuksen perusta.
”Kormus ei ole bilebändi, mutta minne Kormus menee, siellä on bileet!” todettiin yleisöstäkin jo vuosia sitten.

Yhtyettä on kutsuttu mediassa Manserockin manttelinperijäksi ja viimeisimpänä kunnianosoituksena yhtye on mukana museokeskus Vapriikin Manserock-näyttelyssä legendaaristen yhtyeiden rinnalla oman kaupunkinsa merkittävänä musiikintekijänä.

Yhtyeen nykykokoonpanossa vaikuttavat:
Anton Äikäs – kitara, laulu
Kari Luomaharju – rummut, taustalaulu
Joona Kuparinen – kitara, taustalaulu
Nico Bertula – basso, taustalaulu

”On kantria, bluesia, punkkia ja ripaus iskelmääkin, sekä tietysti vielä lisää rockia, rock’n’rollia sekä rakettirollia. Vaan niin vain kaikesta tästä syntyy jotain osiaan suurempaa. Ei tätä pysty täysin ymmärtämään, mutta kukapa kaiken haluaisikaan aina tietää.”Levyarvostelu 4/5, Desibeli.net.

Showtime klo 21:00 & klo 22:00

www.telakka.eu


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Esteettömyydestä voi olla etukäteen yhteydessä ravintolan yleiseen numeroon 03 2250700.

Myynti loppuu 2.8.2024 20:00.