EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 15.9.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Olento Orchestral: Debyyttilevyn julkaisukeikka

Olento Orchestral: Debyyttilevyn julkaisukeikka Liput

Olento Orchestralin lyriikat on kyllästetty olemassaolon kauneudella ja mustalla huumorilla. Kappaleet ponnistavat Suomi-indien varjoisimmasta nurkasta kohti valoa – päätyen elämän harmaille alueille. 

Yhtye koostuu eri alojen taiteilijoista, jotka ovat luoneet Olennon nahkaa vuodesta 2015. Siinä vaikuttaa nykytaiteilija Tellervo Kalleinen, näyttelijä Outi Vuoriranta, yhteisö- ja elokuvataiteilija Kaisa Salmi ja graafikko-kuvittaja Bassi Mattsson. Levyllä soittaa myös Pentti Luomakangas (sähkökitara), Juuso Norlund (basso), Mika Mylläri (trumpetti), Laura Hilska (jouhikko, laulu) ja Ville Lehtovaara (rummut).

“Musiikkimme määrittely on prosessissa, joka ei toivottavasti koskaan lopu. Tällä hetkellä kutsumme sitä runonlaulu-folkpopiksi”, yhtye kuvailee.

Olento Orchestralin Anatomia-debyyttilevyn on äänittänyt ja miksannut Juuso Norlund analogisella JJ Studiolla.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime klo 20:00

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.
Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.