EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 21.5.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Olavi Uusivirta Duo (klo 21:00)

Olavi Uusivirta Duo (klo 21:00) Liput

Tapahtuma on siirtynyt. 

Alkuperäiselle päivämäärälle 13.3.2021 klo 22 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Huomaa, että myös showtime on muuttunut: uusi soittoaika on 21.5.2021 klo 21. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 4.4.2021 mennessä.

***

Olavi Uusivirta ja Timo Kämäräinen esiintyvät G Livelab Tampereella!

Emma-palkittu Olavi Uusivirta tunnetaan platinaa ja kultaa myyneistä hiteistään kuten On niin helppoo olla onnellinen, Kultaa hiuksissa sekä Kesäyön uni. Multitalentti tekijä on myös tuttu näky eri produktioista niin valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin myös näyttelijänä teatterilavoilta.

Eläimellisen live-esiintyjän tukena toimii G Livelabin duo-keikalla Suomen kärkikaartin kitaristeihin lukeutuva kitaristi Timo Kämäräinen. Uusivirta on yksi maamme rakastetuimmista esiintyjistä, joka onnistuu sytyttämään koko yleisön takariviä myöten vastustamattomalla energiallaan.

Olavi Uusivirran viimeisin pitkäsoitto Skorpioni on tanssittanut keikkapaikkoja ympäri Suomea jo toista vuotta putkeen. Kesällä 2020 häneltä ilmestyi Lauantain toivotut -levy, jolla Uusivirta bändeineen versioi kotimaisia ikivihreitä. Julkaisu syntyi suuren suosion saavuttaneen keväisen Yle Olohuone -keikan pohjalta, jonka aikana kokoonpano esitti yleisön toivomia klassikoita.

Tämän lisäksi Uusivirran ja Anna Puun yhteisbiisi 2020 on keikkunut Suomen radiosoittolistalla koko kuluneen vuoden ajan. Tuotteliaalta tekijältä on ilmestynyt tänä vuonna myös kaksi hyvän vastaanoton saanutta konserttielokuvaa: Auringon lapsi ja Zeppeliini.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:30
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus