EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

La 17.4.2021  /  Club Teatria  /  Oulu

Piknik Live: Olavi Uusivirta + BEHM

Piknik Live: Olavi Uusivirta + BEHM Liput

Piknik Live: Olavi Uusivirta + Behm huhtikuussa Club Teatria Oulussa

Olavi Uusivirta

Olavi Uusivirta tunnetaan platinaa ja kultaa myyneistä hiteistään kuten On niin helppoo olla onnellinen, Kultaa hiuksissa sekä Kesäyön uni. Multitalentti tekijä on myös tuttu näky eri produktioista niin valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin myös teatterilavoiltakin näyttelijänä.

Uusivirran viimeisin pitkäsoitto "Skorpioni" on tanssittanut ympäri Suomea jo toista vuotta putkeen. Kesällä 2020 ilmestynyt "Lauantain toivotut" -levy, jolla Uusivirta bändeineen versioi kotimaisia ikivihreitä. Julkaisu syntyi suuren suosion saavuttaneen keväisen Yle Olohuone -keikan pohjalta, jonka aikana kokoonpano esitti yleisön toivomia klassikoita.

Spotify | Instagram @olaviuusivirta

BEHM

BEHMin kaltaisia menestystarinoita on yksi miljoonassa. Draaman kaari viehättää -debyyttialbumillaan ilmiömäiseen suosioon noussut laulaja-lauluntekijä on yksi musiikkikentän kiehtovimmista tekijöistä 2000-luvulla. Nyt jo tuplaplatinarajan saavuttanut vaikuttava debyytti on saanut osakseen poikkeuksellista huomiota ja BEHM on vakiinnuttanut nopeasti paikkansa Suomen suosituimpien tähtien joukossa.

Spotify | Instagram @ritabehm


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime: 20:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 17.4.2021 18:00.