EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 17.2.2019  /  Kulttuuritalo  /  Helsinki

Ólafur Arnalds (ISL)

Ólafur Arnalds (ISL) Liput

Ladataan…

Ólafur Arnalds on BAFTA-palkittu artisti, säveltäjä, muusikko ja tuottaja. Tämän hetken arvostetuimpiin moderneihin muusikoihin kuuluva, islantilainen Arnalds saapuu maailmankiertueellaan alkuvuodesta myös Helsinkiin. Meneillään oleva odotettu kiertue päätti artistin yli kolmivuotisen kiertuetauon

UUSI ALBUMI
Loppuunmyydyn, muun muassa maineikkaan Lontoon Royal Albert Hall -konsertin sisältäneen Euroopan-kiertueen jälkeen Ólafur Arnalds tiedotti uudesta "re:member"-albumistaan. Albumi julkaistaan 24. elokuuta Mercury KX -levy-yhtiön kautta. Kaksi ensimmäistä singlelohkaisua, "re:member" ja "unfold", ovat ilahduttaneet faneja ympäri maailmaa.

ITSESTÄÄN SOIVIA PIANOJA
Oman musiikkinsa lisäksi yhteistyötä muun muassa Nils Frahmin kanssa tehnyt sekä elokuviin ja tv-sarjoihin musiikkia säveltänyt artisti palaa taustayhtyeineen kiertueelle täysin uudistetun live-shown tiimoilta. Kiertueen konsertit muotoutuvat ainutlaatuisiksi jousikvartetin, perkussionistin sekä Arnaldsin pianojen ja syntetisaattoreiden leikkikentiksi.

Konsertin keskipisteenä toimivat puoligeneratiiviset, itsestään soivat pianot, joita Arnalds ja hänen tiiminsä ovat kehittäneet yli kaksi vuotta. Pianot ovat samanaikaisesti sävellyksellisiä työkaluja sekä tärkeä osa live-esiintymistä. Pianot eivät soi koskaan samalla tavalla, ja siksi jokainen konserttikokemus on ainutlaatuinen.

www.islandsongs.is


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 40 €, mikäli jäljellä.