EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 4. - La 5.8.2023  /  House of Olaf  /  Savonlinna

Olaf Tattoo Convention

Olaf Tattoo Convention Liput

Sarjassaan ensimmäinen Olaf Tattoo Convention valtaa Veturitallit Savonlinnassa
Luvassa tatuointeja, burleskia, live musaa ja vaikka mitä! Perjantai illan päättää T.Jarva & Dark Place

Taneli Jarvan ja Sami Hassisen akustisen duon ympärille rakentunut T.Jarva & The Dark Place kulkee alt.countryn ja folk noirin välissä polveilevia hämäriä sivukatuja. Jouluna 2018 alkunsa saanut yhteistyö Jarvan ja Hassisen välillä toimi ensimmäiset pari vuotta duona, kun kaksikko koeponnisti konseptinsa keikkailemalla rauhalliseen tahtiin esittäen lainakappaleita omilta suosikeiltaan kuten Townes Van Zandt, Leonard Cohen, Tom Waits, Nick Cave, Marianne Faithfull ja Mark Lanegan. Kokoonpanon saundi nojaa vahvasti Jarvan tummaan baritonilauluun ja teräskieliseen säestykseen sekä Hassisen Samin melodisen nailonkielisen kitaran vuoropuheluun. Duo ryhtyi kirjoittamaan ja esittämään alkuperäistä materiaalia em. artistien tyyliin 2020 ja nyt omaa tuotantoa onkin äänitetty levyllisen verran tuottaja Jukka Puurulan johdolla Espanjan Casa de la Musica -studiolla. Ensialbumi ”Post Festum” näkee päivänvalon vuoden 2023 aikana, ja maistiaisia on odotettavissa digitaalisissa kanavissa vielä ennen joulua. Keikkasetissä on muutamien lainabiisien lisäksi originaaleja kuten ”Venus Is High”, ”Bride of Jesus”, ”Calamity” ja ”Golden Girl”. – Keikkakokoonpanoa ovat viime aikoina täydentäneet rumpali Sami Käyhkö, kontrabasisti Ari Lampinen ja kosketinsoittaja Janne Immonen. Vaikka yhtyeen jäsenet ovat monissa liemissä keitettyjä Suomi-scenen ”veteraaneja”, niin The Dark Placen tuotanto ja ulosanti eroaa merkittävästi Jarvan ja Hassisen aiemmista rock- ja metalliyhteyksistä, joista tunnetuimpia lienevät Sentenced, Blake, The Black League ja Sleep of Monsters. Särökitaraa ja huutolaulua ei siis näillä keikoilla ja äänitteillä kuulla, kuten ei myöskään em. bändien tuotantoa.

Lauantain iltabileistä vastaa Evil Stöö!

Parikymmentä vuotta pelissä vaikuttanut Eevil Stöö on suomalaisen räpin omaperäinen helmi. Eevil Stöön sanoitukset ja sävellykset edellisellä Marsipan Wave -levyllä palkittiin myös arvostetulla Teosto-palkinnolla toukokuussa 2022.

Röpi Marsipaanin kynä ei ole tylsynyt kesällä 2022 ilmestyneellä “Puolikas tiili” -levylläkään, kuten aiemmin julkaistut sinkut ”Lucy Lawless ” ja ”Oon legit” antoivat olettaa. Kylmänviileällä flow’lla varustettu Röpi laittaa tyhjänpuhuja-räppärit sujuvasti nippuun samalla, kun muistelee neppaushetkiä hiekkalaatikolla Neptunesin tahtiin. Lyyrikkona vapautunut taiteilija Marsipaani antaa mielen ja kielen virrata puolikkaan tiilen verran kirjaimellisesti vertaansa vailla olevaa riimiä.

Aikataulu:
Perjantaina 17:00 - 04:00
Lauantai 12:00 - 04:00

Lauantaina klo 12:00-18:00 ikärajaton pääsy.

www.houseofolaf.com


Ikäraja: Ikärajaton / K-18

LIPUT:

2 PÄIVÄÄ / K-18
PERJANTAI TAI LAUANTAI / K-18

LAUANTAI klo 12:00-18:00 / IKÄRAJATON