EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1.4.2023  /  House of Olaf  /  Savonlinna

Olaf Goes Psycho

Olaf Goes Psycho Liput


Olaf Goes Psycho tarjoilee veturitalleilla huhtikuun alussa upean kattauksen psychobillyä. Luvassa House Of Olafin ensimmäiset ulkomaan vieraat.

Myynnissä vain rajattu määrä lippuja, joten toimi nopeasti mikäli haluat päästä viihtymään.

Long Tall Texans

Tämän yhden genrensä tunnetuimmista psychobilly trioista synty ajoittuu jo kauas vuoteen 1985 Iso-Britannian Brightoniin. Yhtye on vuosien saatossa kiertänyt, Euroopan lisäksi myös Yhdysvalloissa ja julkaissut lukuisia albumeja, sekä muita julkaisuja viimeisimpänä Headless vuodelta 2017. Long Tall Texansin musiikki on uniikki sekoitus eri genrejä ja sen saa parhaiten selville näkemällä tämän yhtyeen lavalla. Siellä missä on LTT on myös taatusti hymyä, sen takaa bändin aina hymyilevä nokkamies ja kontrabasisti Mark Carew.

Epileptic Hillbillys

Tämän brittiläisen vuonna 2010 perustetun yhtyeen musiikki on tarttuva sekoitus poskettoman huumorin täyteistä psychobillyä, rockabillyä ja hillbillyä. Kolme albumia julkaissut trio on tuttu näky niin briteissä kuin Euroopan lavoilla jakamassa ne mm. The Sharks, King Kurt, Demented are Go ja The Meteors –nimisten yhtyeiden kanssa. Bändin musiikki on helposti lähestyttävää, eikä aikaakaan kun huomaat hoilaavasi mukana näitä tarttuvia säkeitä.

Graveyard Johnnys

Walesilainen psychobilly-trio Graveyard Johnnys on vieraillut Suomessa muutaman kerran aiemminkin ja ollut aina toivottu vieras. Kitaristi-vokalisti Callum Houston, rumpali Tom Lordin ja kontrabasisti-vokalisti Joe Groganin muodostama trio soittaa 50-lukuvaikutteista rockia punk-asenteella. Vaikka inspiraatiotaonkin haettu vuosikymmenten takaa, on yhtye löytänyt oman, nykyaikaisen soundin. Yhtye julkaisidebyytti-ep:nsä ”Streetblocks and City Lights” loppuvuodesta 2008 ja on siitä lähtien keikkaillut ahkerasti Euroopassa muun muassa Goldbladen, Guana Batzin, Demented Are Gon ja Mad Sinin kaltaisten nimienkanssa julkaisten pari upeaa pitkäsoittoa Dead Trasmission ja Songs from Better Days. Yhtyeen mahtavia videoita mm. biiseistä The Wasted, Dead Transmission, Little Wich kuunnellessa voi hekumoida tulevaaSuomen keikkaa.

Gorilla

Tämä Unkarin lahja rock’n’roll maailmalle on harvinainen vieras Suomessa. Too much for Your Heart –debyyttialbumillaan jo pelin selväksi tehnyt trio on nähtävä, kun siihen on mahdollisuus. Yhtye oli useita vuosia tauolla kitarista-laulaja Pete Gorillan asuttua Canadassa, mutta nyt kolmikko kiertää taas. Yhtyeen musiikki on hyvin omalaatuinen cocktail, jossa yhdistyvät punk, metalli, nopea psychobilly ja rockabilly, muiden mausteiden ohella. Kontrabasisti Tom Alienin nopea bassotaitelu on jo yksi näkemisen arvoinen asia. Budapestilaisen yhtyeen albumit jo aiemmin mainitun Too Much for Your Heart lisäksi, Genetic Joke ja Flamenco Death ovat jo klassikkoja scenessään.

Hellblazers

Illan ainoa suomalaisbändi on Sulkavalta ja Joroisista kotoisin oleva Hellblazers. Yhtyeen musiikki on koottu psychobillystä, rockabillysta, punkista ja ripauksesta poppia ja skata. Garegekitara, villi läskibasso, melodiaa ja välillä raskaitakin sointuja siitä on Hellblazers tehty. Bändin jäsenillä on kokemusta useista yhtyeistä ja sadoista keikoista vuosien varrelta. Hellblazers sinällään on vasta pari vuotta sitten perustettu trio. Yhtye julkaisi keväällä 2021 viiden kappaleen digi-ep:n Psychobilly Mindfuck, joka löytyy useista suoratoistopalveluista. Yhtyeen musiikissa kuuluu, niin Demented are Go, Stray Cats kuin Social Distortionin kaltaisia bändejä.

www.houseofolaf.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 45 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 1.4.2023 20:00.