EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 29. - La 30.9.2023  /  Tahko Piazza  /  Tahkovuori

Oktoberfest Tahko 2023

Oktoberfest Tahko 2023 Liput

Piazzan ja Break Sokos Hotel Tahkon piha-alueella sijaitsevassa jättiteltassa juhlitaan Tahkon perinteistä Oktoberfestiä 29.-30.9.2023

On jälleen aika kaivaa lederhosenit, Dirndl -mekot, hatut ja tanssikengät kaapista ja suunnata Tahkon syksyiseen syleilyyn koko viikonlopun ajaksi!

Oktoberfestiä juhlitaan Break Sokos Hotel Tahkon ja Piazzan piha-alueella sijaitsevassa jättiteltassa, jossa viihdytään baijerilaisruuan ja mallasjuomien parissa, huippuviihteen vauhdittamana. Teltta on avoinna molempina päivinä klo 18-01, jonka jälkeen ilta jatkuu Piazzassa klo 04 saakka.

Oktoberfest teema laajenee erilaisten ruoka- ja juomatuotteiden muodossa myös viereisiin ravintoloihin, joten Tahkolle kannattaa saapua viihtymään vähintään koko viikonlopuksi.

Esiintyjät:

29.9. Pete Parkkonen, Arttu Wiskari, Partyfonics feat. ShowDJ Miika

30.9. Finlanders, Playa, Martti Servo & Napander, Partyfonics feat. ShowDJ Miika

www.piazzatahko.fi


Ikäraja: K-18

Tapahtuma järjestetään Tahko Piazzan edustalla teltassa.

VIP-Lippu sisältää ruoan ja alkumaljan.

Liput vaihdetaan rannekkeiksi.