EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

La 24. - Su 25.7.2021  /  Lonnan Saari  /  Helsinki

Odysseus 2021

Odysseus 2021 Liput

ODYSSEUS SIIRTYY KESÄLLE 2021.

Ensimmäinen We Jazzin järjestämä Odysseus-festivaali Lonnan saarella siirtyy vallitsevan koronapandemian vuoksi vuodella eteenpäin. Uudet päivämäärät ovat 24.-25.7.2021.

Tilanne on haastava ja siirto harmillinen, mutta iloksemme voimme samalla ilmoittaa, että suurin osa jo vahvistetuista esiintyjistä saapuu Lonnaan ensi vuoden heinäkuussa: Hailu Mergia, Timo Lassy, 3TM, Verneri Pohjola Quartet, Dalindèo, Superposition, Eero Koivistoinen Quartet ja Mario Rom's Interzone ovat osa Odysseus 2021 -ohjelmaa, joka täydentyy vielä lähempänä tapahtumaa. Loput vahvistetuista esiintyjistä eli Y-OTIS, JAF Trio ja Ville Herrala puolestaan saadaan keikalle jo aiemmin, sillä he esiintyvät joulukuussa Helsingissä järjestettävällä We Jazz 2020 -festivaalilla, josta lisää hieman tuonnempana.

LIPPUINFO:
Jo ostetut Odysseus 2020 -liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden tapahtumaan eikä lippujen säilyttäminen vaadi niiden haltijalta toimenpiteitä. Myös lippujen palautus on mahdollista 31.7.2020 saakka täällä.

We Jazz kiittää kaikkia Odysseus-lippunsa säilyttäviä, sillä hyvin sujunut ennakkomyynti ja tieto siitä, että tapahtuma kiinnostaa siirrosta huolimatta auttaa meitä suunnittelussa eteenpäin. Kiitämme kaikkia kärsivällisyydestä haastavassa tilanteessa. Kuten Odysseus-albumin tekijä Eero Koivistoinen totesi: "Laitetaan uudet päivät kalenteriin ja odotellaan Odysseusta tapahtuvaksi." <3

 

Tapahtuma Facebookissa.

"Joulukuinen festivaalimme kalseine säineen on herättänyt kaipuun kuunnella huippujazzia Helsingissä myös hieman toisenlaisissa olosuhteissa", kertoo We Jazzin taiteellinen johtaja Matti Nives. "Odysseus tarjoaa kaivatun vastapainon vuoden pimeimpään aikaan sijoittuvalle talvitapahtumallemme ja antaa mahdollisuuden tutkia Lonnan saaren mahdollisuuksia aiempaa laajemmin. Tavoitteenamme on löytää uusia näkökulmia saaren tapahtumakäyttöön."

We Jazz: facebook.com/wejazz | instagram @wejazzhelsinki


Ikäraja: Ikärajaton

2 päivän lippu tulee säilyttää molemmille päiville.

Alle 1-vuotiaat ilmaiseksi lipun ostaneen aikuisen seurassa.

Lonnan Saari
Helsinki