EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 7.9.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

October Tide (SWE), Shade Empire

October Tide (SWE), Shade Empire Liput

October Tide ja Shade Empire yhteiselle Suomen minikiertueelle syyskuussa!

Ruotsalainen death doom -yhtye October Tide saapuu Suomeen Syyskuussa co-headline kiertueelle kotimaisen Shade Empiren kanssa. Molemmat yhtyeet ovat tien päällä viime vuonna julkaistujen levyjensä kanssa.

October Tide on ex-Katatonia kitaristi Fredrik Norrmanin ja laulaja Jonas Renksen perustama yhtye, joka yhdistelee death ja doom metallia pitäen raskaassa soundissaan melankolisen tunnelman melodioiden saattelemena. Vuosikymmenien aikana yhtyeen jäsenistö on vaihtunut musiikin kehittyessä, mutta Norrman on pysynyt yhtyeen vetäjänä.

Yhtye julkaisi uusimman albuminsa ”The Cancer Pledge” juuri lokakuussa 2023 ja saapuu nyt Suomeen ensimmäistä kertaa levyn ilmestymisen jälkeen.

Yhtyeen kitaristi Norrman kuvailee levyä:

Se on suora jatkumo edelliselle levylle. Vähemmän doomia ja enemmän death metalia, tosin melodista ja muutamalla lisäkerroksella. Olen hakenut inspiraatiota levyistä, joita kuuntelin varttuessani 80- ja 90-luvulla, mutta se kuulostaa silti October Tideltä.”

Youtube

Kotimainen, metallin eri alalajeja omanlaisella tyylillään yhdistelevä Shade Empire on tehnyt tasaista ja määrätietoista nousuaan kotimaisen metallin ytimeen. Viime vuonna julkaistu yhtyeen kuudes levy Sunholy on yhtyeen kokonaisvaltaisin teos, joka seikkailee tunnelmallisen kuin myös sinfonisen death metallin parissa. Levy on vienyt yhtyeen edelleen enenevässä määrin kansainvälisille areenoille, joten nämä ovat harvoja tilaisuuksia nähdä bändi kotimaan klubikeikoilla.

Youtube

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa:
Esteetön sisäänpääsy Kuudennelle Linjalle tapahtuu Hämeentien puoleisesta sisäänkäynnistä. Tarkka osoite on Hämeentie 13 B (n. 50 metriä Siltasesta Hakaniemen suuntaan). Ovesta pystyy liikkumaan pyörätuolilla suoraan sisään ilman käännöksiä. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Myynti loppuu 7.9.2024 19:00.