EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 6.9.2024  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

October Tide (SWE) + Shade Empire, Cryptic Hatred

October Tide (SWE) + Shade Empire, Cryptic Hatred Liput

October Tide on ex-Katatonia kitaristi Fredrik Norrmanin ja laulaja Jonas Renksen perustama yhtye, joka yhdistelee death ja doom metallia pitäen raskaassa soundissaan melankolisen tunnelman melodioiden saattelemena. Vuosikymmenien aikana yhtyeen jäsenistö on vaihtunut musiikin kehittyessä, mutta Norrman on pysynyt yhtyeen vetäjänä.Yhtye julkaisi uusimman albuminsa ”The Cancer Pledge” juuri lokakuussa 2023 ja saapuu nyt Suomeen ensimmäistä kertaa levyn ilmestymisen jälkeen.Yhtyeen kitaristi Norrman kuvailee levyä:” Se on suora jatkumo edelliselle levylle. Vähemmän doomia ja enemmän death metalia, tosin melodista ja muutamalla lisäkerroksella. Olen hakenut inspiraatiota levyistä, joita kuuntelin varttuessani 80- ja 90-luvulla, mutta se kuulostaa silti October Tideltä.”

youtube

Kotimainen, metallin eri alalajeja omanlaisella tyylillään yhdistelevä Shade Empire on tehnyt tasaista ja määrätietoista nousuaan kotimaisen metallin ytimeen. Viime vuonna julkaistu yhtyeen kuudes levy Sunholy on yhtyeen kokonaisvaltaisin teos, joka seikkailee tunnelmallisen kuin myös sinfonisen death metallin parissa. Levy on vienyt yhtyeen edelleen enenevässä määrin kansainvälisille areenoille, joten nämä ovat harvoja tilaisuuksia nähdä bändi kotimaan klubikeikoilla.

youtube

Cryptic Hatred on kotimaisen death metallin kuumimpia nousunimiä, jonka uusi levy julkaistaan 5. heinäkuuta. Tuleva albumi on ytimeltään perinteistä death metallia johon on otettu vaikutteita aikaisempaa enemmän eri metallin alagenreistä ja hardcoresta, luoden bändin ainutlaatuisen kryptisen death metal soundin.

youtube

Aikataulu:
19:00 ovet
19:30 Cryptic Hatred
20:45 Shade Empire
22:00 October Tide

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!

Myynti loppuu 6.9.2024 23:59.