EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 12.11.2020  /  Olympia  /  Tampere

October Tide (SWE), Red Moon Architect & Kaunis Kuolematon

October Tide (SWE), Red Moon Architect & Kaunis Kuolematon Liput

Ruotsalainen death/doompartio October Tide saapuu marraskuussa Suomeen

EX-Katatonia-kitaristi Fredrik Norrmanin johtaman yhtyeen kiertuekumppaneina toimivat kotimaiset Red Moon Architect ja Kaunis Kuolematon.

Fredrik Norrman ja Katatonian laulaja Jonas Renkse perustivat October Tiden 90-luvun puolivälilssä Katatonian ollessa väliaikaisesti hajonnut. Bändi ehti julkaista kaksi albumia ennen jäämistään 10 vuodeksi telakalle. Vuonna 2009 Fredrik Norrman erosi Katatoniasta ja kokosi October Tiden uudelleen ilman Renkseä. Tänä vuonna julkaistu "In Splendor Below" on yhtyeen neljäs paluun jälkeinen albumi. Melankolisen metallin ystäville Suomen maaliskuu luo otolliset puitteet October Tiden luihin ja ytimiin pureutuvalle musiikille. October Tiden kohdalla on turha sanoa, ettei bändin hyinen ulosaanti jätä ketään kylmäksi. Taatusti jättää ja juuri oikealla tavalla!

Kovassa nosteessa oleva suomalaisen melankolian ruumiillistuma Kaunis Kuolematon vahvistaa kiertueen keikkoja. Kaunis Kuolematon on ehdottoman tunnettu nimi genren piireissä ja yhtye onkin viestinyt olevansa valmis pian uuden materiaalin julkaisuun! Yhtyeen musiikissa kuullaan vahva painostus kauniiseen melankoliaan, joka voi vaihtua todella raskaasta todella pehmeään tunnelmaan.

Ikoniset iltamat viimeistelee Red Moon Architect, joka on on Kouvolasta lähtöisin oleva melodista doom metallia soittava yhtye. Yhtyeen vahvuus on sen erittäin tunnelmallisessa ja monipuolisessa musiikissa: sukelletaan todella synkkiin, syviin ja raskaisiin hidastempoisiin vesiin, josta noustaan täynnä toivoa oleviin melodioihin. Bändin monipuolista ulosantia vahvistavat vokalistien Villen ja Annin matalan murinalaulun ja kauniin puhtaan naislaulun yhdistelmä.

Huom. keikka siirtyy! Alkuperäiselle päivälle ostetut liput käyvät korvaavalle päivälle sellaisenaan. Voit halutessasi myös palauttaa lipun 31.5. mennessä.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 12.11.2020 19:00.