EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.11.2020  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

October Tide (SWE), Kaunis Kuolematon, Red Moon Architect

October Tide (SWE), Kaunis Kuolematon, Red Moon Architect Liput

TAPAHTUMA ON SIIRTYNYT 27.3. MARRASKUULLE 14.11.2020.

OSTETUT LIPUT KÄYVÄT SELLAISENAAN UUDELLE PÄIVÄMÄÄRÄLLE.

Ruotsalainen death/doompartio October Tide saapuu marraskuussa Suomeen

EX-Katatonia-kitaristi Fredrik Norrmanin johtaman yhtyeen kiertuekumppaneina toimivat kotimaiset Red Moon Architect ja Kaunis Kuolematon.

Fredrik Norrman ja Katatonian laulaja Jonas Renkse perustivat October Tiden 90-luvun puolivälilssä Katatonian ollessa väliaikaisesti hajonnut. Bändi ehti julkaista kaksi albumia ennen jäämistään 10 vuodeksi telakalle. Vuonna 2009 Fredrik Norrman erosi Katatoniasta ja kokosi October Tiden uudelleen ilman Renkseä. Tänä vuonna julkaistu "In Splendor Below" on yhtyeen neljäs paluun jälkeinen albumi. Melankolisen metallin ystäville Suomen maaliskuu luo otolliset puitteet October Tiden luihin ja ytimiin pureutuvalle musiikille. October Tiden kohdalla on turha sanoa, ettei bändin hyinen ulosaanti jätä ketään kylmäksi. Taatusti jättää ja juuri oikealla tavalla!

Kovassa nosteessa oleva suomalaisen melankolian ruumiillistuma Kaunis Kuolematon vahvistaa kiertueen keikkoja. Kaunis Kuolematon on ehdottoman tunnettu nimi genren piireissä ja yhtye onkin viestinyt olevansa valmis pian uuden materiaalin julkaisuun! Yhtyeen musiikissa kuullaan vahva painostus kauniiseen melankoliaan, joka voi vaihtua todella raskaasta todella pehmeään tunnelmaan.

Ikoniset iltamat viimeistelee Red Moon Architect, joka on on Kouvolasta lähtöisin oleva melodista doom metallia soittava yhtye. Yhtyeen vahvuus on sen erittäin tunnelmallisessa ja monipuolisessa musiikissa: sukelletaan todella synkkiin, syviin ja raskaisiin hidastempoisiin vesiin, josta noustaan täynnä toivoa oleviin melodioihin. Bändin monipuolista ulosantia vahvistavat vokalistien Villen ja Annin matalan murinalaulun ja kauniin puhtaan naislaulun yhdistelmä.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 14.11.2020 19:00.