EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 28.3.2024  /  Imatran Urheilutalo  /  Imatra

OC FEST - Klamydia, Kätfish, Sanktio, Dj. Marco

OC FEST - Klamydia, Kätfish, Sanktio, Dj. Marco Liput

OC FEST – Klamydia, Kätfish, Sanktio, Dj. Marco

Imatra saa uuden tapahtuman, kun Osmo’s Cosmos Bar järjestää kiirastorstaina 28.3. Imatran urheilutalolla OC FEST -minifestarin. Ensimmäisessä OC FESTissä lavalle nousevat Klamydia, Kätfish ja Sanktio, levymusiikista vastaa Dj. Marco.

”OC Bar on hoitanut viime vuosina tarjoilupuolen Carelia Fight -tapahtumassa urheilutalolla ja sen myötä on virinnyt ajatus, että järjestäisimme bänditapahtumia mm. sellaisille esiintyjille, joihin ei OC Barin tila riitä”, kertoo ravintola- ja tapahtumapäällikkö Sakke Purhonen.

”Pyrimme tekemään tapahtuman (K18) eri osa-alueet mahdollisimman ammattimaisesti ja jouhevasti yleisön, esiintyjien, tekniikan, tarjoilun ym. kannalta. Kuvaamme tapahtuman monikameratuotantona, jota materiaalia voi myöhemmin hyödyntää mm. mahdollisten tulevien tapahtumien markkinoinnissa ja tarjota esiintyjille laadukasta
livevideo-materiaalia”. ”Menneinä vuosikymmeninä olemme Imatralla järjestäneet muutamia isompia
tapahtumia, vaihtelevalla menestyksellä. Isot kuluthan laadukkaan tapahtuman järjestämisessä aina on. Toivotaan, että Imatralta ja lähikunnista riittää osallistujia tapahtumaan”, kertoo yrittäjät Pete Kiisseli ja Ville Soininen.

ESIINTYJÄT

Klamydia

Bändi, joka ei hirveästi esittelyjä kaipaa! Vuonna 1988 perustettu Klamydia on paahtanut vuosien varrella tuhansia keikkoja ja myytyjä levyjä jo reilut 700 000 kappaletta. Yhtyeen suosio on pysynyt vankkana vuosikaudet ja tarina jatkuu…

Kätfish

Iisalmesta ponnistava Kätfish nousi ihmisten tietoisuuteen vuonna 2019 saaden kutsun esiintymään Yhdysvaltojen X Gameseihin, joka on yksi maailman suurimmista extreme-urheilutapahtumista. Ennakkoluulottomasti genrejä yhdistelevän bändin pohja nojaa popin ja punkin välimaastoon. Kätfish nauttii jo jonkinlaista kulttimainetta skeitti- ja lumilautapiireissä sekä opiskelijabileiden nostattajana.

Sanktio

Sanktio on imatralainen punkrockyhtye, joka on perustettu vuonna 1996. Se julkaisi Kråklund Recordsin kautta kaksi albumia 1990-luvun loppupuolella. Luvassa on harvinaista herkkua, sillä viime vuosina bändi on keikkaillut harvakseltaan.

***
TEKNIIKKA
Tilaisuuden esiintymistekniikasta vastaa imatralainen Gaia Music, joka tuo paikalle laadukkaan äänentoiston ja näyttävän valokattauksen. Videotuotannon hoitaa Music-Bros.

TARJOILU
Tilaan tulee kolmeen eri baaria, joissa yhteensä useita eri myyntipisteitä. Myynnissä on juomia ja pikkusuolaista. Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta.

JATKOT
Osmo's Cosmos Bar - www.osmoscosmos.com

www.osmoscosmos.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: kyllä