EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 31.7.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Oakahtoakseh, Kolibre & Äiti Heresia

Oakahtoakseh, Kolibre & Äiti Heresia Liput

Lauantaina 31.7. On the Rocksissa kokeellisen tunnelmamusiikin, uuden ajan kotimaisen tekstittämisen ja isojen livekokoonpanojen ilta, kun Oakahtoakseh, Kolibre ja Äiti Heresia nähdään ensimmäisellä yhteiskeikalla.

Showtime:
20:00 Äiti Heresia
21:00 Kolibre
22:00 Oakahtoakseh

Oakahtoaksehin folk-pohjainen ambient, spoken word ja post-industrial on suurella pensellillä maalailevaa tinkimätöntä musiikkia. Yhtye julkaisi kesällä 2020 toisen albuminsa "Laaksossa aamujen välissä", joka sai neljän tähden arvostelut Infernolta ja Desibeliltä. Oakahtoaksehin tuorein single ja musiikkivideo "Haudanväki" oli Rumban mukaan "okkultistista bluesia" ja YleX:n Uuden musiikin vaihtoehdon puolella ryhmää on verrattu Paavoharjuun ja Múmiin. Nopeasti arvostusta kerännyt yhtye kasvaa livenä kymmenhenkiseksi koneistoksi, joka on keikkaillut isoissa teatterisaleissa, maanalaisissa squateissa ja pimeissä metsissä.

https://open.spotify.com/artist/3fM0jgReMd99G9aUSC9QMw
https://www.facebook.com/oakahtoakseh

Kolibre on kahdeksanhenkinen taidepop-yhtye Helsingistä. Orgaanista soitantaa ja elektronista äänimaisemaa mm. trip-hopin, downtempon ja progen keinoin yhdistelevä bändi on ehtinyt transsittamaan niin Helsingin klubeilla kuin Pride-festivaalin päälavalla. Yhtyeen edellinen tuplasinkku ja joukkorahoituskampanjan avulla tehty lyhytelokuva keräsi kehuja mm. Soundilta. Kolibre valmistelee tällä hetkellä ensimmäistä levyään.

https://open.spotify.com/artist/3fM0jgReMd99G9aUSC9QMw
https://www.facebook.com/kolibreyhtye

Äiti Heresia on folkin, omaperäisen rockin ja kotimaisen outoilun saumaton liitto. Stemmalaulantaa, polkuharmoonia, jousia ja torvisektioita perinteisiin bändisoittimiin yhdistelevä ryhmä julkaisi lokakuussa 2020 omakustanteena ensimmäisen albuminsa "Ruotomme ovat vääntyneet ajan saatossa." Albumin materiaalia soi aktiivisesti mm. YleX:llä Uuden musiikin rock-showssa ja Desibelin Mika Rothin kehuvissa arvoisteluissa yhtyeen sanottiin "muovaavan melankoliaa ihmisen kokoisiksi murusiksi, jotka eivät hajoa käsiin vaan rakentuvat toisinaan herkkien sovitusten kautta itseään suuremmiksi helmiksi." Äiti Heresian musiikissa jytärockin ja kotimaisen iskelmän perinne kohtaa isojen post-rock-loppunostatusten voiman, mystisen havumetsäfolkin ollessa aina läsnä.

https://open.spotify.com/artist/1jJrzZwD1O0KcCChpn1KOD

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 8 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 31.7.2021 19:00.