EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 24.8.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

OAF X Semifinal: Ryosuke Kiyasu (JPN), Mirrored Fatality (USA)

OAF X Semifinal: Ryosuke Kiyasu (JPN), Mirrored Fatality (USA) Liput

OAF:in Musiikillinen Mikrokosmos räjähtää ympäri Helsinkiä

Vuoden 2023 festivaalin Musiikillinen Mikrokosmos tarjoilee soundeja räpistä pop-rockiin ja post-immortalista parantavaan noiseen kolmessa eri tapahtumapaikassa. Luvassa on niin kulttiartisteja kuin kenties uusiakin tuttavuuksia.

Musiikkikuraattorit Sami Helle ja Sani Valoranta sekä mentori Karri Miettinen aka Paleface vastaavat tämän vuoden artistivalinnoista.

RYOSUKE KIYASU (JPN)

Suurta kulttisuosiota Suomessa ja maailmalla nauttiva Ryosuke Kiyasu on esiintynyt soolovirvelirumpalina vuodesta 2003 lähtien. Hän on esiintynyt 55 eri maassa. Kiyasu tunnetaan myös hillittömästä Sete Star Sept-yhtyeestä, Kiyasu Orchestrasta sekä hänen perustamastaan The Endless Blockadesta.

Lisäksi Kiyasu on toiminut Keiji Hainon johtaman kokeellista ja psykedeelistä rockia soittaman Fushitsushan rumpalina yli kymmenen vuotta. Hän on ollut maailmanlaajuisesti mukana yli 200 julkaisulla. Vuonna 2018 videota Kiyasun Berliinin konsertista katsottiin 23 miljoonaa kertaa.

MIRRORED FATALITY (USA)

Kokeellinen ja queer maanviljelijä-taiteilijaryhmittymä mirrored fatality on pampangankielinen Etelä-Aasialainen xenotransbinäärinen noise punk duo. Mirrored fatality jakaa rituaalejaan ja alttariaan —”(perhosen)kotelonsa seittiä”— yhdistelemällä useita eri taidesuuntauksia; esittävää taidetta, musiikkia, spoken wordia, kierrätettyjä kankaita, videokuvaa ja useita kuvataiteen eri tekniikoita. He hyödyntävät teoksiaan anti-imperialistista maailmankuvaa ja ”healing justice” -praktiikkaa kokoamaan monikansallista, maaoikeuksia tunnistavaa, vastavuoroista apua tarjoavaa yhteisöä.

Vuonna 2022 Mirrored Fatality julkaisi remasteroidun version COCOON WEBS EP:stä (Aklasan Records), videoteos VALEn (Get Better Records), sekä videoteoksen EARTHBODY(S)_BIOME(TRICKS) Tour de Moonissa, Nowness Asiassa. Tämän lisäksi teokset olivat näytillä London Short Film Festeillä British Film Institutessa sekä Rich Mix Londonissa. Mirrored Fatality julkaisi singlet “REINCARNAGE”, “VALE”, “BIOME(TRICS)” sekä “PRIMALDIAL MAGMA” EP:llä ECCOCIDE 3URTH (Cherub Dream Records) Marraskuussa 2022. Vuonna 2023 Mirrored Fatality julkaisee 12-track -albumin, sekä esittää monimediaisen rituaaliteatraalisen installaatioperformassin ECOCIDE 3URTH Outsider Art Festivalilla.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa. 

Tila ei ole esteetön. Mikäli kuljet pyörätuolilla, olethan yhteydessä info@tavastiaklubi.fi

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 18€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 24.8.2023 19:00.