EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.8.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

OAF Musiikillinen Mikrokosmos 2022
LAUANTAI

OAF Musiikillinen Mikrokosmos 2022 Liput

OAF Musiikillinen Mikrokosmos on räjähtävä, omaperäinen, koskettava, ironinen ja viehättävä. Torstaina on luvassa psykedeelistä aivofolkkia, käsintehtyjä biisejä ja laulelmia sekä charmikasta jazzia. Lauantain mikrokosmoksessa groovataan jazzin ja bluesrockin tahtiin ja koetaan energistä grimeä. Iltakeikkojen lavalla nähdään Jussi P Niinku Pekka, Eeva Lusenius, Sepi Kumpulainen Band, Kalle Salonen Band, Sam Heat ja Rudewolf.

***

Torstaina, 18.8.2022, G Livelab

Jussi P Niinku Pekka
Eeva Lusenius

Sepi Kumpulainen Band

Lue lisää torstain tapahtumasta täältä.

Lauantaina, 20.8.2022, G Livelab

Kalle Salonen Band
Sam Heat

Mc Cepari

Rudewolfin tilalla esiintyy Mc Cepari.

Lue lisää lauantain tapahtumasta täältä.

***

Outsider Art Festivaali valtaa Helsingin ja kutsuu kaikki mukaan juhlimaan yhdenvertaisuutta! OAF antaa äänen outsider-taiteen tekijöille esittämällä valloittavan kattauksen musiikkia, kuvataidetta, esittävää taidetta, elokuvia, kirjallisuutta ja elämäntarinoita. OAF on Helsingin juhlaviikkojen ystäväfestivaali.

Muutokset mahdollisia.

OAF Facebook
OAF Instagram

outsiderart.fi/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Showtime 19:00.