EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 31.3.2020  /  On the Rocks  /  Helsinki

NYTT LAND

NYTT LAND Liput

Mystistä shamaanirokkia soittava Nytt Land Suomeen maaliskuussa!

Mystisistä soundeistaan ja solistinsa ainutlaatuisesta äänestä tunnettu venäläinen rock-yhtye Nytt Land saapuu konsertoimaan Suomeen keväällä. Tämä shamanismia ja kokeellista musiikkia esiintymisissään yhdistävä yhtye nähdään On The Rocksissa, Helsingissä 31. maaliskuuta. Konsertin liput ovat jo myynnissä Tiketissä.

Kalatšinskin kaupungista, Venäjän Omskista kotoisin oleva Nytt Land on julkaissut viisi albumia, joista ensimmäisen 2014. Uusin julkaisu, CVLT, on luvassa tammikuussa 2020. Yhtyeen musiikki hehkuu taianomaista tunnelmaa, ja laulaja Natalia Pakhalenkon äänessä sointuvat kansanmusiikin siperialaiset ja saamelaiset perinteet sekä keskiaasialaisen Tuvan kurkkulaulu

Nytt Land on kiertänyt lukuisia suuria metallimusiikin festivaaleja, ja sen on ollut kiertueella myös mm. Korpiklaanin ja Wardrunan kanssa.

Nytt Landissa ovat mukana Anatoli Pahalenko (jouhikko, huilu, kitara, laulu, sämpläys), Natalia Pakhalenko (laulu, huilut, lyömäsoittimet, koskettimet, lyyra, kehärumpu) ja Sergei Silitcky (rummut).

Nytt Land: www.facebook.com/nyttland/

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 31.3.2020 19:00.