EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 14.2.2020  /  On the Rocks  /  Helsinki

Nyrkkitappelu levyjulkkarit, Lapsuus, Ripitori OD

Nyrkkitappelu levyjulkkarit, Lapsuus, Ripitori OD Liput

NYRKKITAPPELU LEVYJULKKARIKEIKKA HELMIKUUSSA ON THE ROCKSISSA!

Helmikuussa julkaistavan "Isosta nyrkistä naamaan" -albumin on äänittänyt tuottajalegenda Jani Viitanen ja levyn julkaisee Stupido Records. Nyrkkitappelun rivistö on uudistunut Jee Jee Lavosella, joka Horo-Hepen mukaan "soittaa hiton lujaa, eikä hiplaa sitä bassoa."

Vuonna 2010 perustetun tamperelaisen Nyrkkitappelun aikaisemmat julkaisut Voi pyhä äiti, nyt mennään -ep sekä pitkäsoitot "Bangkok Shocks, Saigon Shakes, Nyrkkitappelu Rocks", "Haluan olla rocktähti ja saada paljon naisia" ja "Mitä saisi olla?" ovat soineet radioissa, saaneet musiikkimedioissa ylistäviä viiden tähden arvioita, kuten myös vihaisia kritiikkejä.

Albumin julkaisun jälkeen viihdyttävistä ja energisistä live-vedoistaan tunnettu Nyrkkitappelu lähtee kattavalle julkkarikiertueelle.


LAPSUUS

Lapsuus on epätoivoisen raivokas punkyhtye, jossa ihanat popmelodiat kannattelevat karmeita tekstejä ihmisenä ihmisten keskellä elämisen säälimättömyydestä.

Yhtyeen albumi ilmestyy Stupido Recordsin kautta keväällä 2020.


RIPITORI OD

Illan avaa helsinkiläinen kovassa nosteessa oleva Ripitori OD! Luvassa on rehellistä suomipunkkia energisen livevedon voimin!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.