EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1.6.2024  /  Konepaja Biergarten  /  Helsinki

Biergarten LIVE: Nyrkkitappelu, Hiljaiset Kadut

Biergarten LIVE: Nyrkkitappelu, Hiljaiset Kadut Liput

Jo vuosia Suomen suosituimpiin punkrock-yhtyeisiin lukeutunut Nyrkkitappelu kiersi koko vuoden 2023 menestyksekkäästi kotimaan festareita ja klubeja viimeisimmän "Ongelmanuorten sävellahja" albuminsa tiimoilta. Sama ralli jatkuu tänäkin vuonna, ja keikoilla on luvassa tietenkin kaikki Nyrkkis-klassikot. "Yhtye paahtoi parasta Suomessa tällä haavaa tehtävää katurokkia Iggy and the Stoogesin linjoilla ilman hengähdystaukoja. Orkesterin osuviin sanontoihin ja iskulauseisiin pohjautuvat kertosäkeet ovat vastustamattomia ja lavalla meno oli pääsääntöisesti yhtä vauhdikasta kuin katsomon puolellakin. Juuri sopivan pituiset kappaleet viimeistelivät oikeaoppisen rokkikeikan." (Soundin keikka-arvio).
- - -
Hiljaiset Kadut
on valloittava yhtye, jonka garage-rockista ja punkista rakentuvat biisit tihkuvat uuden aallon riitasointuisten harmonioiden kirpeää laastia. Meno on yhtä aikaa tuhtia ja raikasta, kuin salsa verde ranskanperunoiden päällä.

Debyyttialbumi ”Onnellisten kaupunki” ilmestyi helmikuussa 2024 Stupido Records:n kautta.

Facebook-tapahtuma

Nyrkkitappelu | Hiljaiset Kadut

konepajabiergarten.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-22:00

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Ei erillistä eteispalvelumaksua.

Konepaja Biergarten sijaitsee Vallilan Konepajalla Konepajan korkean piipun juuressa osoitteessa Bruno Granholmin kuja 1, Helsinki.

Tapahtumassa ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää, häirintää tai väkivaltaa.

***

Esteettömyystiedot:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 1.6.2024 20:00.